POPODNEVNA DRUŽENJA

Tri dana u tjednu u popodnevnim satima, rezervirani su za druženja djevojaka i mladića školskog uzrasta. S učiteljicom Ivanom rješavaju tekuće probleme, uče o novim stvarima, igraju razne igre, bave se kućanskim poslovima, plešu i pjevaju na glazbu po izboru. Od ovog tjedna pridružila su se još 2 nova člana te obogati... detaljnije

DRUŽENJA USUSRET MEĐUNARODNOM DANU TOLERANCIJE

Ovaj tjedan su članovi Udruge Mali princ obilježili Dan tolerancije i Dan ljubaznosti družeći se sa starim i upoznavajući nove prijatelje. U utorak su se nakon kreativne radionice plesom i pjesmom podružili s Udrugom Latice iz Koprivnice, u srijedu i petak su ugostili učenike i učiteljice Odjela za djecu s teškoćama Osnovne škole... detaljnije

ODRŽAN PRVI SASTANAK PROJEKTNOG TIMA EU PROJEKTA

U ponedjeljak 11. studenog održan je prvi sastanak projektnog tima projekta „Za bolje sutra“ kojeg provodi Udruga Mali princ Đurđevac u partnerstvu s Gradom Đurđevcom i Centrom za socijalnu skrb Đurđevac.
Voditeljica projekta Ana Muktić upoznala je članice projektnog tima predsjednicu Udruge Mali princ Kristinku Štefan, p... detaljnije

KAMP TUHELJ 2019.

Naši članovi Milun i Vanja Stojanović te Ivka i Željka Šiptar sudjelovali su na radionicama u kampu u Tuheljskim Toplicama od 6.- 8. studenog, 2019. koji organizira Hrvatski Savez udruga osoba s intelektualnim ... detaljnije

MARTINJSKI DANI U VIRJU 2019.

U subotu 9. studenog izložili smo svoje radove na Martinjskim danima U Virju. Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš štand!

PROVEDBENI SASTANAK PROJEKTA "ZA BOLJE SUTRA"

U srijedu 6. studenog predsjednica Udruge Kristinka Štefan i voditeljica projekta "Za bolje sutra" Ana Muktić, sudjelovale su na sastanku o provedbi projekta u sklopu Poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.