Trg sv. Jurja 12, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


sjena

ODRŽANA SUPERVIZIJA U LOBORU

12. listopada u prostorima Udruge Sveta Ana Lobor održana je supervizija koordinatora volontera u okviru projekta „Zajedno jači“ sufinanciranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda na kojoj su sudjelovali predstavnici Udruge Srce Sv. Ivan Zelina koja je nositelj projekta te predstavnici partnerskih udruga u projektu – Udruge... detaljnije

sjena

OBILJEŽILI SMO DANE KRUHA

Korisnici Udruge Mali princ u četvrtak 15. listopada obilježili su Dane kruha. Korisnici poludnevnog boravka su kroz praktični dio obilježili Dane kruha, dok su korisnici Malog kluba pričali o kruhu , crtali njima najdraže proizvode od tijesta te pisali kakav kruh sve može biti.

... detaljnije

sjena

OBILJEŽILI SMO TJEDAN SVEMIRA

Naši korisnici pridružili su se tjednu posvećenom Svemiru od 04.10. do 10.10. 2015. godine. Naše aktivnosti svele su se na upoznavanje pojmova vezanih uz sam svemir. Proučavajući raznovrsnu literaturu saznali su da je planet Zemlja dio sunčevog sustava u kojem se nalaze i drugi paneti. Neki od korisnika prvi put su upoznali pojmove... detaljnije

sjena

POGLEDALI SMO PREDSTAVU

15. listopada korisnici Udruge Mali princ su pogledali kazališnu predstavu pod nazivom "Princeza Grozdana na zrnu papra". Na zanimljiv i duhovit način su prikazane nevolje princeze Grozdana koje su je snašle pred udaju.

... detaljnije

sjena

SUDJELOVANJE NA MANIFESTACIJI Medveni den

U subotu, 10.listopada sudjelovali smo na manifestaciji Medveni den, u organizaciji pčelarske Udruge Bagrem. Ovogodišnji Medveni den okupio je preko 30 izlagača i brojne posjetitelje. Zahvaljujemo građanima koji su posjetili naš štand!!

... detaljnije

sjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner