2. travnja- SVJETSKI DAN SVJESNOSTI O AUTIZMU

Autizam je razvojni poremećaj ljudskog mozga kod kojega se prvi znaci vide još tijekom ranog djetinjstva. Glavne karakteristike poremećaja su slaba ili nikakva socijalna interakcija i komunikacija te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja.

RAZMISLITE...sad imate vremena...

Kako je napisao jedan naš podravski pjesnik: „Den za denom, lete kak oblaki. Leti vreme bez zaustavlanja i mi letimo žurno v ritmu živlenja. A mogli bi počinuti z vremena na vreme gledeč rožicu kak raste, prepustiti se ftičjem letu i biti zagrljeni v senji, gde samo ljubav živi, kak pilimpar na cvetu.“ Ž.K. Mi više ne &... detaljnije

sjenasjenasjena

OBAVIJEST

Dragi prijatelji,
sukladno objavljenim Preporukama i Obavijestima nadležnih tijela vezano za COVID-19, nakon što od 16.ožujka naši korisnici ne borave u Udruzi, od 24. ožujka zaposlenice Udruge poslove obavljaju od kuće. S obzirom da kontakt ne možete ostvariti pozivom na fiksni broj Udruge, kontaktirati ih možete u radno vrij... detaljnije

„ŠIRENJEM ZNANJA O EPILEPSIJI, RUŠIMO PREDRASUDE!“

26.3. obilježava se Ljubičasti dan, a u Hrvatskoj se ove godine obilježava zaredom jedanaesti put. Unatoč teškoj situaciji kroz koju prolazimo, ne zaboravimo naše bližnje, članove obitelji, prijatelje, kolege i poznanike koji boluju od epilepsije 💜 Pružimo im pod... detaljnije