Kralja Tomislava 5, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


sjena

POSJET KAZALIŠTU U KOPRIVNICI

Uoči božićnih blagdana, u petak 22. prosinca obradovali smo svu našu djecu odlaskom u Koprivnicu gdje su pogledali božićni show „Jozo Bozo i čarobni Božić“. Predstava je to s adventskom tematikom koja ih je oduševila čarolijom i zabavom. Bila je to prilika i za slikanje sa ovim svjetski poznatim mađioničarom koji im je ... detaljnije

sjena

GRADONAČELNIK OBRADOVAO KORISNIKE

U četvrtak, 21.12.  je naš gradonačelnik Hrvoje Janči iznenadio korisnike darivajući ih božićnim poklonima. Korisnici su gradonačelniku izradili album sa svojim slikama i poželjeli mu sretne i vesele predstojeće blagdane. Darivali su mu i pšenicu koju su sami uzgojili.

... detaljnije

sjena

DRUŽENJE S PRIJATELJIMA

U srijedu, 20.12. su nas posjetili učenici 3. i 4. razreda Odjela za učenike s teškoćama u razvoju zajedno sa svojim učiteljicama Irenom Kovačić i Majom Huzjak . Korisnici su bili posebno oduševljeni ovom posjetom jer to su učiteljice koje su obilježile i njihov period odrastanja u školi. Posebno je to učiteljica Irena koja ... detaljnije

sjena

BETLEHEMSKO SVJETLO

U srijedu, 20.12. su nas iznenadili članovi odreda izviđača "Picoki" Đurđevac donoseći nam Betlehemsko svjetlo s porukom koju prenose "Mir u meni - mir s vama".

... detaljnije

sjena

BOŽIĆNO IZNENAĐENJE

U srijedu, 20.12. smo dobili prekrasan poklon iznenađenja od naših prijateljica iz Zagreba, Antonije, Lidije i Nele. Korisnici su se posebno obradovali čestitki s blagdanskom porukom koju je naša Matea svima pročitala.

... detaljnije

sjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner