POSJET UDRUGA I SUDJELOVANJE U ZAJEDNIČKOJ RADIONICI

U petak 29. svibnja u prijepodnevnim satima su gosti u prostorima naše Udruge bile članice Udruge žena Đurđevac, Udruge žena Narcise Đurđevac i Udruge uzorna hrvatska seoska žena, te djelatnice Gradske knjižnice Đurđevac. Vrijeme su provele u razgledavanju naših prostora, druženju s korisnicima te radionici domaćinstva koju su na&s... detaljnije

SUDJELOVANJE U SUSRETIMA KLUBOVA U ZAGREBU

U subotu 30. svibnja naši korisnici Ana, Anita, Mirko, Robert i Petra, predsjednica Udruge Kristinka Štefan i zaposlenice Ksenija Grgičin i Mateja Kolar su sudjelovali na 6. Susretu klubova osoba s intelektualnim teškoćama koje je u Zagrebu u Gradu mladih organizirao Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoć... detaljnije

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE

Sve Vas, dragi prijatelji, koji nas podržavate i pomažete nam i sve Vas, dragi sugrađani, koji nikad niste bili u našoj Udruzi pozivamo na DANE OTVORENIH VRATA UDRUGE PROGRAM AKTIVNOSTI Četvrtak 28.05.2015.G. 8,00-15,00 sati – razgledavanje prostora, izložba radova, sudjelovanje u aktivnostima kreativnih radionica i radionica domaći... detaljnije

SUDJELOVANJE NA RADIONICI O SAMOODRŽIVOSTI I LOBIRANJU U LOKALNOJ ZAJEDNICI

U petak 22. svibnja prisustvovali smo „Radionici o samoodrživosti i lobiranju u lokalnoj zajednici“. Radionica je održana u prostorima Udruge Srce Sv. Ivan Zelina koja je nositelj projekta "Zajedno jači" sufinanciranog sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2007 – 2013, a u kojem je Udruga za ... detaljnije

POSJET SVETOJ ANI

U utorak 19. svibnja korisnici poludnevnog boravka naše Udruge su s voditeljicama i volonterkama posjetili prigradsko naselje Sveta Ana. Petrina baka, čiji su bili gosti, iznenadila ih je klipićima i svetojanskom zlevankom. Prošetali su ovim prekrasnim malim selom, pogledali križni put, malenu crkvicu i svetojansku vodenicu. Gospođ... detaljnije