RADIONICA IZRADE LETAKA GRAĐANSKE AKCIJE “ZAJEDNO ZA LJEPŠE SUTRA”

U petak, 26.listopada su nas posijetli učenici četvrtih razreda Područnih škola Osnovne škole Kloštar Podravski iz Podravskih Sesveta, Kozarevca i Suhe Katalene sa svojim učiteljicama. Na početku našega druženja smo se međusobno pozdravili i upoznali. Zatim smo ih upoznali s aktivnostima naše građanske akcije, ... detaljnije

POSJET KAZALIŠTU

U četvrtak, 24.listopada smo posjetili Dom kulture na poziv Gradskog kazališta Đurđevac i pogledali predstavu "Julija i Romeo" u izvedbi dječjeg kazališta "Čakovec".
Bilo nam je super i hvala kazalištu na pozivu!

SPORTSKE IGRE U PROSOTORU UDRUGE MALI PRINC

Dana 22. listopada su u nas posjetili članovi poludnevnog boravka Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Latice“ iz Koprivnice. U sklopu našeg zajedničkog druženja održane su sportske igre u dvorištu Udruge. Sudionici su se okušali u različitim sportskim disciplinama te igrama spretno... detaljnije

OBILJEŽAVANJE 15 GODINA RADA NACIONALNE ZAKLADE U VARAŽDINU

Predsjednica Udruge Kristinka Štefan i tajnica Marina Gregurek su sudjelovle na obilježavanju 15 godina djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva koje se održavalo 22. i 23. listopada u Varaždinu. Svečano otvorenje je započelo uvodnim pozdravima upraviteljice gđe Cvjetane Plavša-Matić, zamjenica gradonačelnika... detaljnije

POSJET KINU VELEBIT U KOPRIVNICI

U petak, 19. listopada smo posjetili kino Velebit u Koprivnici i pogledali film "Vili Kočnica". Oduševila nas je vrhunska tehnologija i udobnost prostora. Naravno, neizostavne su bile i kokice.