ODRŽANA PREZENTACIJA PROJEKTA „INTEGRACIJA U DRUŠTVO“

U četvtak 11. rujna u 18,00 sati u prostorima Udruge Mali princ održana je prezentacija projekta „Integracija u društvo“. Projekt koji je Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike za razdoblje od 01.11.2017.g. do 31.10.2018.g. financijski podržalo sa 90.000,00 kn,  a či... detaljnije

ODRŽANA PSIHOLOŠKA RADIONICA ZA RODITELJE

U četvrtak 11. rujna u prostorima Udruge Mali princ održana je još jedna psihološka radionica za roditelje djece i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama. Radionica je održana pod stručnim vodstvom Danijele Hodalić, diplomirane psihologinje a tema radionice je bila „Stres i teške emo... detaljnije

RADIONICA RECIKLIRANJA GRAĐANSKE AKCIJE „ZAJEDNO ZA LJEPŠE SUTRA“

U srijedu, 10.10.2018.g., je u prostoru Udruge održana još jedna radionica recikliranja. Posjetile su nas članice Udruge „Narcise“ iz Đurđevca. Na početku našeg zajedničkog druženja smo im ispričali o našoj građanskoj akciji, važnosti recikliranja otpada i što ćemo danas sve raditi na radionici. Naš... detaljnije

OBILJEŽILI SMO DJEČJI TJEDAN

Svake godine prvi puni tjedan u listopadu obilježava se Dječji tjedan. Tako smoga  u utorak, 02.10. na popodnevnom druženju obilježili tako što smo učili o dječjim pravima. Na tu temu izradili smo i plakat. Neka to bude poticaj i svima vama da organizirate različite aktivnosti za djecu i s djecom s ciljem skretanja pozornosti javnost... detaljnije

SUDJELOVANJE NA 7. ZELINSKOJ PJEŠADIJADI

U petak 28. rujna članovi Udruge Mali princ sudjelovali su na tradicionalnoj 7. Zelinskoj pješadijadi koju je organizirala prijateljska Udruga Srce iz Zeline. Nakon okupljanja u Udruzi Srce, pješačili smo Zelinom zajedno s domačinima i članovima udruga Maslačak iz Križevaca, Latice iz Koprivnice, Ludbreškog sunca iz Ludbrega... detaljnije

SUDJELOVANJE NA ŽUPANIJSKOJ MANIFESTACIJI DANI VOĆA

I ove godine je naša Udruga sudjelovala na Danima voća Koprivničko-križevačke županije koji su održani u Đurđevcu. Tako smo u subotu 29. rujna na Trgu svetog Jurja izložili svoje radove na štandu među 57 izlagača. Izložene radovi na temu voća su izradili naši vrijedni članovi na mnogobrojnim radionicama i kreativnim aktivnos... detaljnije