POTPISIVANJE UGOVORA SA ZAKLADOM „HRVATSKA ZA DJECU“

U četvrtak 28. lipnja predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan nazočila je u Zagrebu svečanom potpisivanju ugovora sa upraviteljicom Zaklade „Hrvatska za djecu“ Renatom Gubić. Svečanosti je prisustvovala i Državna tajnica za demografiju Marija Pletikosa.
Zaklada ‘’Hrvatska za djecu’’ odobila... detaljnije

POSJET DJEČJEM VRTIĆU MASLAČAK

U petak, 15.lipnja su ns ugostila djeca skupine "Balončići"Dječjeg vrtića Maslačak Đurđevac zajedno sa svojim odgajateljicama. Naši članovi poigrali su se sa svojim starim prijateljima. Mijesili su šareno tijesto i otiskivali modele, kao i modelirali perlicama na predlošcima. Počaščeni smo napitcima i osvježavajućim v... detaljnije

POSJET POREZNOJ UPRAVI

Petrina mama, Kristinka Štefan, pozvala nas je u posjet Poreznoj upravi Koprivnica- ispostava Đurđevac. Kroz takve suradnje s roditeljima naši članovi upoznaju što i gdje im roditelji rade. Tako nam je gosp.Kristinka objasnila što je to porez i zašto je on važan za sve nas.

OSLIKAVANJE TANJURA S ANĐELOM LENHARD ANTOLIN

U utorak, 12.lipnja nas je naša umjetnica Anđela Lenhard Antolin obradovala radionicom oslikavanja tanjura. Članovi su zajedno s njom izradili prava umjetnička djela. Druženje je nastavljeno u razgovoru i osvježenju uz trešnje.

POSJET CPS-u MOLVE

U ponedjeljak, 11.lipnja smo posjetili CPS Molve. Zajedno s direktorom Mirkom Lukićom razgledali smo postrojenje. Naučili smo da se plin nalazi u zemlji i da ga je potrebno u takvim postrojenjima izvaditi. Također smo ponovili čemu nam sve plin služi. Našim članovima posebno se dopalo to što smo kod razgledavanja koristili kacige, ... detaljnije