IZLOŽBA RADOVA NAŠE UDRUGE U PROSTORIMA GRADSKE KNJIŽNICE

U ovo predblagdansko vrijeme u prostorima Gradske knjižnice u Đurđevcu izloženi su prigodni radovi članova naše Udruge koje mogu pogledati ali i kupiti posjetitelji Gradske knjižnice i time pomoći radu naše Udruge. I ova izložba dokaz je odlične suradnje naše Udruge i zaposlenica Gradske knjižnice.

DODIJELJENA NAM JE HRANA IZ ROBNIH REZERVI

Odlukom Vlade RH o jednokratnoj robnoj pomoći Hrvatskom savezu udruga za osobe s mentalnom retardacijom od 06.11.2014.g. odobrena je jednokratna robna pomoć u hrani, a koja je odlukom Glavnog odbora Hrvatskog saveza podijeljena na jednake dijelove 31 udruzi članici. Tako smo primili pošiljku soli, šećera, ulja, brašna, konze... detaljnije

ODRŽANA BOŽIĆNA RADIONICA

U petak 12. prosinca u popodnevnim satima održali smo već tradicionalnu Božićnu radionicu na kojoj se okupilo gotovo 50-tak članova (djece i roditelja) i prijatelja naše Udruge, voditeljice aktivnosti i suradnici. Voditelj i ovogodišnje radionice bio je naš honorarni suradnik Zoran Vidaković koji je za ukrašavanje bor... detaljnije