ČLANOVI UDRUGE MALI PRINC SUDJELOVALI NA EDUKACIJI U SV. IVAN ZELINA

Na poziv prijateljske Udruge "Srce" iz Sv. Ivan Zelina koja okuplja djecu s teškoćama, osobe s invaliditetom i njihove obitelji,  predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ Kristinka Štefan, stručne suradnice Ksenija Grgičin i Marija Dautan... detaljnije

POTPISIVANJE UGOVORA SA ZAKLADOM „HRVATSKA ZA DJECU“

U četvrtak 28. lipnja predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan nazočila je u Zagrebu svečanom potpisivanju ugovora sa upraviteljicom Zaklade „Hrvatska za djecu“ Renatom Gubić. Svečanosti je prisustvovala i Državna tajnica za demografiju Marija Pletikosa.
Zaklada ‘’Hrvatska za djecu’’ odobila... detaljnije

POSJET DJEČJEM VRTIĆU MASLAČAK

U petak, 15.lipnja su ns ugostila djeca skupine "Balončići"Dječjeg vrtića Maslačak Đurđevac zajedno sa svojim odgajateljicama. Naši članovi poigrali su se sa svojim starim prijateljima. Mijesili su šareno tijesto i otiskivali modele, kao i modelirali perlicama na predlošcima. Počaščeni smo napitcima i osvježavajućim v... detaljnije

POSJET POREZNOJ UPRAVI

Petrina mama, Kristinka Štefan, pozvala nas je u posjet Poreznoj upravi Koprivnica- ispostava Đurđevac. Kroz takve suradnje s roditeljima naši članovi upoznaju što i gdje im roditelji rade. Tako nam je gosp.Kristinka objasnila što je to porez i zašto je on važan za sve nas.