SUDJELOVANJE NA RADIONICI O PROJEKTIMA EU

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava,8. i 9. prosinca 2014. godine održana je dvodnevna radionica za potencijalne prijavitelje, za otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratn... detaljnije

POSJETA UČENIKA ŠESTIH RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE

U utorak 09. prosinca posjetili su nas učenici 6A i 6B razreda OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac s razrednicama Jasminom Konjarek i Katicom Tomrlin. Učenici su prvi puta boravili u Udruzi pa smo se na početku druženja međusobno upoznali. Ispisivanjem svojih imena na trakice upotpunili smo naš adventski vijenac. Druženje smo nastavili u... detaljnije

OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA LJUDSKIH PRAVA

10. prosinca smo obilježili Međunarodni dan ljudskih prava u sklopu kojeg su nas posjetile djelatnice Gradske knjižnice Đurđevac Martina Makar i Antonija Mandić, te njihove volonterke. Našim korisnicima su na zanimljiv i zabavan način prezentirale materijale o dječjim pravima, a oni su aktivno sudjelovali crtajući svoju obitelj, predstavl... detaljnije

SUDJELOVANJE NA 1. NACIONALNOM SAVJETOVANJU UDRUGA

U četvrtak 11. 12. predsjednica Udruge Kristinka Štefan i zaposlenica Lara Frančina sudjelovale su na 1. Nacionalnom savjetovanju udruga održanom u kongresnom centru Antunović u Zagrebu u organizaciji časopisa Udruga.hr. Cilj Savjetovanja bio je educirati predsjednice/ke udruga i osobe koje djeluju u udrugama kako bi, sukladno novom Zakon... detaljnije

PRIKLJUČILI SMO SE AKCIJI „OPLANETI SE I RECIKLIRAJ“

Udruga UZOR Hrvatske iz Koprivnice osmislila je i pokrenula program „Zajedno za bolju klimu“ čiji je glavni cilj usmjeren na smanjenje emisija stakleničkih plinova koji uzrokuju klimatske promjene i smanjenje njegovih negativnih posljedica za život na Zemlji. U program „Zajedno za bolju klimu“ uključila se i naša U... detaljnije

OBILJEŽILI SMO MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

U srijedu 03. 12. obilježili smo Međunarodni dan osoba s invaliditetom organizirajući u prostorima Udruge Dan otvorenih vrata. Gosti su nam bili učenici 3.c. razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac, zajedno sa razrednicom Ljubicom Vuković, te članice Udruge volontera „Ruka u ruci“ Đurđevac. Gosti iz Osnovne ško... detaljnije