POGLEDALI SMO TRI KAZALIŠNE PREDSTAVE U DOMU KULTURE

Kako je Gradsko kazalište Đurđevac organiziralo u Domu kulture u Đurđevcu trodnevnu kazališnu manifestaciju za djecu, svojevrsni dječji mini festival, korisnici poludnevnog boravka su zajedno sa svojim voditeljicama pogledali sve tri izvedbe. Tako su u srijedu 29. listopada uživali u predstavi Gradskog kazališta Bjelovar koj... detaljnije

ODRŽANO PREDAVANJE „GOSPODARSKE DJELATNOSTI ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA“

Dana 28.10.2014. U Centru za odgoj,obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce Koprivnica održano je predavanje pod nazivom „Gospodarske djelatnosti organizacija civilnog društva“na kojem je sudjelovala i naša zaposlenica Lara Frančina. Predavanje je održano u sklopu Programa JAKO,a predavačica Sandra Magdalenić upozna... detaljnije

PREDSTAVLJANJE UDRUGE UZOR HRVATSKE

Sudjelovali smo dana 24. listopada 2014. na predstavljanju koprivničke Udruge za održivi razvoj Hrvatske, UZOR Hrvatske. U organizaciji Udruge volontera „Ruka u ruci“ u prostorima Gradske knjižnice Đurđevac,predsjednik UZOR-a Matija Hlebar i dopredsjednik Nenad Vajzović pojasnili su prisutnim posjetiteljima što točno stoji iza... detaljnije

SUDJELOVALI SMO NA MANIFESTACIJI ZLATNA JESEN - VALANKE I KOSTANJI

U subotu 25. listopada smo sudjelovali na manifestaciji Zlatna jesen,koja je održana na trgu sv. Jurja u organizaciji Grada Đurđevca i TZ Područja đurđevačke Podravine. Unatoč hladnom vremenu na Trgu se okupio znatan broj građana,a mnogi od njih su posjetili i naš štand,te kupnjom naših radova pomogli radu naše Udruge... detaljnije

PRIPREME ZA MANIFESTACIJU Zlatna jesen

I ove godine će naša Udruga sudjelovati na đurđevačkoj manifestaciji Zlatna jesen – valanke i kostanji u subotu 25. listopada na Trgu sv. Jurja. Na izložbeno-prodajnom štandu ćemo ponuditi naše uratke stoga Vas pozivamo da posjetite naš štand i kupnjom radova pomognete radu naše Udruge koja djeluje... detaljnije

KRILA ANĐELA - LISTOPAD U NAŠOJ UDRUZI

O svemu što se događalo kroz listopad u našoj Udruzi, te o planovima za studeni, poslušajte u današnjoj radio emisiji "Krila anđela" u 17,30 sati na frekvenciji Podravski radio . Gošća je predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac Kristinka Štefan