Kralja Tomislava 5, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


SUDJELOVANJE NA OBILJEŽAVANJU DANA GRADA

Naša Udruga je i ove godine sudjelovala u obilježavanju Dana grada „Đurđevo v Đurđevcu. U subotu i nedjelju, 21. i 22. travnja 2018. godine smo sudjelovali na cvjetnom festivalu, prodajnom sajmu cvijeća, na Trgu sv. Jurja koji je otvorio gradonačelnik grada Đurđevca. Osim naše udruge, sudjelovalo je još oko 30-ak izlag... detaljnije

sjena

PSIHOLOŠKA RADIONICA ZA RODITELJE

U Udruzi Mali princ u okviru projekta Integracija u društvo održavaju se psihološke radionice. Voditeljica radionica je Danijela Hodalić, prof. psihologije. Radionice za roditelje odvijaju se jednom mjesečno a cilj radionica je pružiti potporu roditeljima i osnažiti njihove roditeljske kompetencije.

... detaljnije

sjena

OBILJEŽAVANJE DANA AUTIZMA

U četvrtak, 29. ožujka smo ugostili vjeronaučnu grupu iz OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac sa profesoricom Viktorijom Hrženjak. Zajedno smo izradili plakat sa otiscima naših dlanova, i to u plavoj boji kako bi obilježili Svjetski dan autizma (2.4.).
Nakon likovne aktivnosti počastili smo se kolačima koje su nam poklonile učeni... detaljnije

sjena

IZLOŽBA "KRUH NEBESKI" U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

U srijedu, 28. ožujka smo posjetili Gradsku knjižnicu Đurđevac gdje su na zaposlenice knjižnice predstavile izložbu "Kruh nebeski". Razgledali smo stare molitvenike koje su izložili sakupljači iz našeg kraja, ali i primjerke koji se nalaze u fundusu knjižnice.

... detaljnije

sjena

POSJET LUTKARSKE DRUŽINE OŠ G.KARLOVČAN ĐURĐEVAC

U utorak, 27.03., su nas posjetili učenici OŠ G.Karlovčana iz Đurđevca, lutkarska družina, zajedno s učiteljicom Marijanom Kralj te nam prikazali lutkarsku dramatizaciju "Isusova visibaba". Uživali smo u predstavi ali i u druženju.

... detaljnije

sjenasjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner