SUDJELOVANJE NAŠIH ČLANOVA NA KAMPU TUHELJSKE TOPLICE

Hrvatski savez udruga osoba s mentalnom retardacijom Zagreb, čiji član je i Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac, organizirao je trodnevni kamp u Tuheljskim toplicama od 18. do 20. rujna pod nazivom „Kvalitetna edukacija udruga- Put u nove izazove“, a u okviru odobrenog programa Ministarstva socijalne politike i ... detaljnije

SUDJELOVANJE PREDSJEDNICE NA SAVJETOVANJU O NOVOM ZAKONU O UDRUGAMA

Predsjednica naše Udruge Kristinka Štefan sudjelovala je u srijedu 17. rujna na savjetovanju posvećenom novom Zakonu o udrugama, a koje je organizirano u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin u organizaciji časopisa Udruga.hr. Na savjetovanju se okupilo više od 500 predsjednika/ica i djelatnika udruga iz cijele Hrvats... detaljnije

RADIONICA „RAČUNOVODSTVO NEPROFITNIH ORGANIZACIJA“

Naša zaposlenica Lara Frančina sudjelovala je na poludnevnoj radionici u Virovitici pod nazivom „Računovodstvo neprofitnih organizacija“ koja je organizirana u sklopu programa E-misija. Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika udruga o osnovama vođenja financija za neprofitni sektor u skladu s Uredbom za izmjene ... detaljnije

POSJET KOPRIVNICI NA POZIV SPORTSKE UDRUGE „VELIKO SRCE“

Povodom Međunarodnog tjedna kretanja, u utorak 09. rujna bili smo gosti Sportske udruge Veliko srce Koprivnica koji su nas ugostili u Sportskom centru Cerine u Koprivnici. Osim naše Udruge, gosti su bili i članovi Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju iz Križevaca i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko su... detaljnije