PROMOVIRALI SMO RAD UDRUGE

U okviru Dana otvorenih vrata udruga, u četvrtak 25.svibnja, smo na ulazu u Gradsku tržnicu putem promotivnog štanda upoznali građane s radom naše Udruge. Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš štand i tako podržali naš rad.

POSJET UDRUGE "OSMJEH"

U okviru Dana otvorenih vrata Udruge, u četvrtak 25.svibnja, posjetili su nas članovi Udruge udomitelja za djecu "Osmjeh". Korisnici su im pokazali prostor udruge te su se podružili uz sokove i kolače koje su nam poklonili gosti.

POSJET DJEČJEG VRTIĆA BREGUNICA IZ NOVOG VIRJA

U okviru Dana otvorenih vrata, u četvrtak 25. svibnja, posjetila su nas djeca sa svojim tetama Danijelom Matekov i Lucijom Franjo iz dječjeg vrtića "Bregunica", Novo Virje. Druženje je započelo zajedničkom radionicom bojanja vjenčića od češera koje su izradili naši korisnici. Druženje se nastavilo u našem dvorištu uz ... detaljnije

DRUŽENJE NA ČAMBINI

U utorak, 23.05., smo proveli prijepodne na jezeru Čambina gdje su nas ugostili učenici OŠ Molve sa svojim učiteljicama Katicom Ištvan i Željkicom Čerepinko. Pripremili su nam mnogo zanimljivih sadržaja: društvene igre, bojanje grančica i češera i sportske igre. Nakon toga smo malo prošetali po prekrasnoj priro... detaljnije

KUPANJE NA BAZENIMA CERINE

Subotnje sparno prijepodne 20. svibnja proveli smo na bazenima Cerine u Koprivnici. Uživali smo rekreirajući se i opuštajući se na prvom ovogodišnjem kupanju.

POSJET UČENIKA PRVIH RAZREDA OŠ G. KARLOVČAN

U četvrtak, 11.05.,posjetili su nas učenici prvih razreda OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac sa svojim učiteljicama Marijanom Kralj, Marijanom Bušić,Ivom Beljan i Marianom Patačko. Članovi njihove dramske družine pripremili su igrokaz "Raščupani jež", a članovi lutkarske skupine uvježbali su igrokaz "Maca papučarica". Naši... detaljnije