SUDJELOVANJE NA BOŽIĆNOM SAJMU

U subotu 16.prosinca ispred utvrde Stari grad održan je Božićni sajam i uprizorene su žive jaslice s devom Đurđicom .Scenski prikaz je izvela Udruga žena Suha Katalena. Nastupali su i zbor Dječjeg vrtića „Maslačak“ te zbor Matice umirovljenika grada Đurđevca. Naša Udruga se predstavila prigodnom prodajom božićnih ukrasa na pro... detaljnije

DRUŽENJE U NOVOM MAROFU

U subotu 09. prosinca bili smo gosti naših prijatelja – članova Udruge Sunce Novi Marof. Osim nas, gosti su bili i članovi Udruge Ludbreško sunce Ludbreg i Udruge Srce Sveti Ivan Zelina. Svaka se Udruga predstavila programom, a zatim je uslijedilo druženje, zabava i ples. Naši korisnici zajedno s voditeljicom Ksenijom ... detaljnije

POSJET STRUKOVNOJ ŠKOLI ĐURĐEVAC

Strukovna škola organizirala nam je lijepo blagdansko iznenađenje. Prvo smo posjetili učionice kozmetičkog i frizerskog salona gdje smo bili počašćeni izradama frizura i lakiranjem noktiju. Nakon toga izašli smo u dvorište gdje smo svi imali mogućnost sjesti u pravi kamion i osjetiti kako je to biti vozač.Posebno izne... detaljnije

RECUKLIRANJE

Proteklih dana u našim prostorima nastao je neobičan grad. Korisnici su recikliranjem otpadnog građevinskog materijala siporeksa izradili maštovite kuće i zgrade. Zajednički smo osmislili izgled našeg grada, osvjetlili ga lampicama i prekrili snijegom. Naše drage prijateljice iz gradske knjižnice Đurđevac izložile su ... detaljnije

POSJET UČENIKA OŠ MOLVE

U četvrtak, 23. 11., su nas posjetili učenici 3. i 4. razreda iz Osnovne škole Molve zajedno sa svojim učiteljicama Katicom Ištvan i Željkicom Čerepinko. Zajedno smo izradili božićne lance iz papirnih traka kako bi krenuli s blagdanskim ukrašavanjem naših prostora. Nakon toga uslijedio je ples, sportske igre i druženj... detaljnije