Kralja Tomislava 5, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


POSJET UDRUZI "LUDBREŠKO SUNCE"

U nedjelju 27. kolovoza naši korisnici su prisustvovali misnom slavlju na Svetištu Predragocjene Krvi Kristove koja je tradicionalno posvećena potrebitima, bolesnima i osobama s invaliditetom. Udruga "Ludbreško sunce" kao organizator priredila je nakon mise zajedničko druženje većeg broja srodnih prijateljskih udruga u prost... detaljnije

sjena

KAŠIRANJE KOŠARE S VOĆEM I GLJIVA

Kroz protekle ljetne mjesece su se korisnici zajedno s voditeljcama pripremali za nadolazeću jesen i manifestaciju Dane voća. Kaširali su veliku košaru za voće, gljive i voće te su sve to pobojali. Sve je to napravljeno kako bi se što ljepše ukrasio naš štand .

... detaljnije

sjena

POSJET SVETIŠTU MARIJA BISTRICA

U petak, 08.09., su članovi naše Udruge posjetili svetište Mariju Bistricu. Pridružili su nam se i prijatelji iz još tri udruge i to Udruge „Latice“ iz Koprivnice, Udruge „Maslačak“ iz Križevaca i Udruga „Srce“ iz Sv. Ivana Zeline. Svi zajedno smo prisustvovali Svetoj misi,razgledali sveti... detaljnije

sjenasjena

POSJET ŠODERICI

U subotu, 29.07., smo posjetili Šodericu, gdje smo bili gosti naših prijatelja iz Udruge Latice Koprivnica. Proveli smo vrlo ugodno poslijepodne uz roštilj i druženje s prijateljima. Hvala domačinima na pozivu.

... detaljnije

sjena

SUDJELOVANJE NA STRELIČARSTVU I MAČEVANJU

U petak, 28.07., smo u sklopu popodnevnog druženja odlučili provesti u društvu Udruge sv. Juraj koja je organizirala streličarstvo I mačevanje za sve pa smo se I mi odlučili okušati u nama dosada nepoznatim aktivnostima. Korisnicima se to jako svidjelo, što se vidi I po slikama.

... detaljnije

sjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner