SUDJELOVANJE NAŠIH ČLANOVA NA PICOKIJADI

Kao i proteklih šest godina, i ove godine su članovi naše Udruge sudjelovali na najvećoj turističkoj manifestaciji "Legendi o Picokima 2011" predstavljajući svoje keramičke uratke na prodajnoj izložbi kolača i ručnih radova. Izložba se odvijala 25.06.2011. godine u Sportskoj dvorani u Đurđevcu, a prodajom keramičkih pijetlova, slik... detaljnije

UGOSTILI NAS KRIŽEVČANI

Deset članova naše Udruge je u subotu 18. lipnja gostovalo u Križevcima na poziv Križevačke udruge. Članovi Udruge-domaćina priredili su nam kratki program, ples i četverosatno druženje. Uz članove naše Udruge, ugostili su i članove Udruga iz Ludbrega, Koprivnice i Čakovca, tako da su se stvorila nova prijateljstva i obnovila stara. Predstavnici U... detaljnije

I OVE GODINE SUDJELUJEMO NA PICOKIJADI

Već tradicionalno članovi naše udruge sudjeluju u najvećoj Đurđevačkoj manifestaciji, izlažući svoje radove na prodajnoj izložbi kolača i ručnih radova, koja će se održati u Sportskoj dvorani u subotu 25. lipnja u prijepodnevnim satima. Ove godine pripremili smo keramičke pijetlove, slike, posude i magnete koje su u proteklih pet mjeseci izra... detaljnije

ORGANIZIRANO VELIKO DRUŽENJE S PRIJATELJIMA IZ KOPRIVNICE, LUDBREGA I KRIŽEVACA

U subotu 07. svibnja u prijepodnevnim satima započelo je druženje u prostorima naše Udruge sa članovima srodnih Udruga, Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica, Ludbreškog sunca iz Ludbrega i Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom iz Križevaca. Susretu je nazočilo 50-tak gostiju i 30-tak članova naše Udruge. Susret je... detaljnije

USPJEŠNO PREDSTAVLJANJE RADOVA UDRUGE POVODOM USKRSNIH BLAGDANA

Članovi Udruge su u tri navrata proveli uskrsnu prodaju pisanica i drugih prigodnih radova korisnika i roditelja i time predstavili radove naših članova. Prva prodaja je organizirana u četvrtak 14.04.2011.g. na prostoru Gradske tržnice u Đurđevcu, druga prodaja je organizirana u subotu 16.04.2011.g. na prostoru Tržnice u Virju, dok je tre... detaljnije