DANI KERAMIKE U NAŠOJ UDRUZI

U razdoblju od 25. do 28. siječnja održani su dani keramike u prostorima naše Udruge. S obzirom na veliku posjećenost ovih radionica, na kojima uz naše nominalne članove – djecu s teškoćama u razvoju i osobe s mentalnom retardacijom, sudjeluju i njihovi roditelji, radionice su podijeljene u četiri dana. Ove radionice s... detaljnije

Sudjelovanje u humanitarnoj akciji „Pomozimo Heleni Šabarić“

Kako je prosinac mjesec u kojem se najviše odražava humanost i briga za bližnjega, te se organiziraju različite humanitarne aktivnosti koje za cilj imaju pomoći nekoga u potrebi tako smo mi, članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom, zdušno prihvatili poziv članica Foruma žena grada Đurđevca i uključili se u humanita... detaljnije

Izdan prvi broj časopisa Udruge - Naš prozor u svijet

Prvi broj glasila naše Udruge daje presjek rada kroz proteklih 11 godina s namjerom da sa čitateljima podijelimo naše zadovoljstvo postignutim, te ujedno pružimo priliku objavljivati prigodne tekstove, crteže i ostalo stručnjacima, djeci i roditeljima. Kroz kontinuirani napredak u radu Udruge postigli smo da naša djeca svako... detaljnije

Tradicionalna Božićna radionica održana 11. prosinca 2009. godine

Već po dvanaesti put u prostorima Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac, dana 11.12.2009.g. u popodnevnim satima održana je tradicionalna Božićna radionica. Na radionici su djeca i njihovi roditelji - članovi Udruge, te stručni suradnici Udruge, izrađivali ukrase za bor i okitili bor u prostoru Udruge. I ovaj put voditeljica ... detaljnije

Sudjelovanje na stručnoj radionici "Što moraju, žele i mogu žene s invaliditetom"

Dana 17.11.2009.g. u hotelu "Picok" u Đurđevcu održane su stručne radionice u organizaciji Gradskog društva invalida Đurđevac. Radionice su vodile Jadranka Švaco, diplomirana pravnica, Sanja Flajs-Vidaković, prof. defektolog, Katica Bratanović, prof. defektolog i Barbara Fuček-Leško, predsjednica Gradskog društva invalida Đurđevac. U radu radioni... detaljnije