Pripreme za Picokijadu

Već petu godinu zaredom naša Udruga sudjeluje na manifestaciji "Picokijada" prezentirajući svoje radove na izložbi kolača i ručnih radova. Obzirom da ćemo se ove godine, lokalnoj zajednici, predstaviti s radovima od keramike, pripreme za ovogodišnju Picokijadu traju već nekoliko mjeseci. Nizom radionica, koje su osmislile voditeljice, naš... detaljnije

Voditeljice na edukaciji u Zagrebu

Sudjelovanje voditeljica Kluba "Mali princ" na prvom modulu edukacije u Zagrebu 13. i 14. lipnja 2009.g. Sanja Flajs-Vidaković, prof. defektolog i Irena Kovačić, prof. rehabilitator sudjelovale su na edukaciji u organizaciji Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom koja je održan 13. i 14. lipnja 2009.g. u Zagrebu u prostorij... detaljnije

Posjet Muzeju Staro selo u Kumrovcu i Tuheljskim toplicama.

U subotu 16.05.2009.g. četrdesetak članova Udruge posjetilo je Muzej Staro selo u Kumrovcu i Tuheljske toplice. Više od dva sata putovanja kroz slikovitu dolinu okruženu brežuljcima i šumovitim gorama brzo je prošlo do prve točke našeg puta - Muzeja Staro selo u Kumrovcu. Razgledavajući tradicionalnu baštinu Hrvatskog zagorja smještenu ... detaljnije

Prvi ovogodišnji izlet

Lijepu i sunčanu subotu 18. 04. 2009. korisnici Udruge te njihovi roditelji iskoristili su za prvi ovogodišnji izlet. Puni uzbuđenja krenuli smo u prijepodnevnim satima put Gradskih bazena u Čakovec. U lijepo uređenim bazenima uživali smo cijeli dan. Iz bazena nas je izvući mogla jedino hrana. Nakon okrijepe i vraćanja snage ukusnim ručko... detaljnije

Uskrsna radionica