DRUŽENJE U UDRUZI LATICE KOPRIVNICA

U utorak 15. prosinca članovi Udruge Mali princ bili su gosti Udruge i Kluba Latice iz Koprivnice na Božićnom domjenku organiziranom u prostorima COOR Podravsko sunce. Osim članova naše Udruge, gosti su bili i članovi udruga Ludbreško sunce Ludbreg i Maslačak Križevci. Nakon programa koji su domaćini i gosti pripremili, uslijedila ... detaljnije

POSJETILI SMO GRADONAČELNIKA

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava u prostorijama Grada ugostio nas je gradonačelnik Željko Lacković. Gradonačelniku smo uručili prigodne poklone naše Udruge ali i album sa crtežima koje su nacrtali korisnici. Naš Mirko je uručio gradonačelniku pismo u kojem smo naveli problem oštećenih staza u gradskom parku. Zamolili... detaljnije

DRUŽENJE S PODMLADKOM CRVENOG KRIŽA

U ponedjeljak 14. prosinca posjetili su nas članovi grupe Pomladak Crvenog križa,izvannastavna aktivnost, s učiteljicom Nadom Petrović. Susret je uljepšan programima koje su priredili naši korisnici i gosti. Razmjenili smo i prigodne poklone, a druženje smo nastavili aktivnošću izrade jelke. Korisnici i učenici iscrtali su o... detaljnije

IZLOŽBA RADOVA UDRUGE MALI PRINC U PROSTORU DOMA KULTURE

U ovo predblagdansko vrijeme u prostorima Doma Kulture Đurđevac možete pogledati izložbu radova korisnika i članova Udruge Mali princ. Radovi su nastali u proteklom razdoblju kroz mnogobrojne tematske radionice. I ova izložba je dokaz odlične suradnje naše Udruge, Grada Đurđevca koji nam je ustupio prostor i djelatnika Doma Kulture koji s... detaljnije

OBILJEŽILI SMO MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Povodom Međunarodnog dana volontera,koji se obilježava 05. prosinca, u prostorima Strukovne škole Đurđevac i Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac u suradnji sa članovima Udruge volontera „Ruka u ruci“ organizirali smo prigodnu prodaju božićnih radova. Uz veliki angažman volontera oko prodaje radova prikupilo se 700-tinjak ku... detaljnije