Božićna radionica

U prostorijama Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac 11.12.2008.g. u popodnevnim satima održana je tradicionalna božićna radionica. Na radionici su djeca i njihovi roditelji - članovi Udruge, te stručni suradnici Udruge, izrađivali ukrase za bor i okitili bor u prostoru Udruge. Božićna radionica održava se svake godine,već de... detaljnije

Organiziran okrugli stol

U petak, 28.11.2008.g. u prostorijama Udruge organiziran je Okrugli stol na temu "Analiza uspješnosti projekata Udruge. Cilj ovog Okruglog stola bio je da se roditelji djece korisnika projekata upoznaju s radom po pojedinim projektima tijekom ove godine, te da se kroz diskusiju pridonese povećanju kvalitete budućih projekata. Nakon uvodne... detaljnije

Nazočnost konsenzus konferenciji

U Koprivnici,27. 11. 2008. u organizaciji Županijskog poglavarstva organizirana je konsenzus konferencija kojoj su nazočile predstavnice naše Udruge. Ovu konferenciju organiziralo je Povjerenstvo "Koprivničko - križevačka županija - zdrava županija" kako bi se aktivnim sudjelovanjem prisutnih doprinjelo kvalitetnijoj izradi Slike zdravlja građana ... detaljnije

10 godina naše Udruge

Dana 13.11.2008. godine u prostorima Hotela Picok u Đurđevcu proslavili smo obljetnicu – 10 godina naše Udruge Proslava se odvijala pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, a uz članove Udruge – djecu i roditelje, nazočni su bili i gosti: dogradonačelnik Koprivničko-Križevačke županije Vjekoslav Flamaceta, dogradonačelni... detaljnije

Posjet koncertu u Virju

Povodom obilježavanja "Martinjskih dana" općine Virje 09. 11. 2008. održan je humanitarni koncert čiji je prihod namjenjen djeci s posebnim potrebama. Na poziv načelnika općine Virje Mirka Perok članovi naše Udruge bili su gosti ovom koncertu koji je održan u školsko - športskoj dvorani u Virju, a na kojem su nas zabavljali tamburaški sastavi Pod... detaljnije

Otvorena stranica udruge

Otvorena je službena stranica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac Na stranici Vas očekuju sve obavijesti vezane uz rad udruge kao i detalje oko projekata koje Udruga vrlo uspješno provodi od svog osnutka... detaljnije