POSJET ČLANOVA UDRUGE MALI PRINC KOPRIVNICI

40-tak članova Udruge Mali princ Đurđevac su u subotu 21. studenog posjetili Koprivnicu. U sklopu „Noći kazališta“ u dvorani Domoljub su pogledali predstavu Šuma Striborova, jednu od najljepših hrvatskih bajki omiljenu i djeci i odraslima koju je izvelo kazalište Hotel Bulić. Korisnici Udruge uživali su u ... detaljnije

OBILJEŽILI SMO DAN MUŠKARACA

Jeste li znali da je 19. studenog međunarodni dan muškaraca? Naši korisnici su ga obilježili na poseban način, djevojke su iznenadile dječake darovima, skuhale im kapučino a zatim su dječaci preuzeli inicijativu i pozivali djevojke na ples.

SUDJELOVANJE ČLANOVA UDRUGE MALI PRINC NA TRODNEVNOM KAMPU

U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama, a u sklopu trogodišnjeg programa financiranog od Ministarstva socijalne politike i mladih u razdoblju od 13. do 15. studenog 2015. u Tuheljskim Toplicama održan je kamp "Kvalitetna edukacija udruga - put u nove izazove". U radu kampa su sudjelovali predstavnic... detaljnije

ODRŽAN POSLJEDNJI TEMATSKI SUSRET S VOLONTERIMA

14. studenog 2015. u Đurđevcu održan je i zadnji tematski susret volontera u sklopu projekta „Zajedno jači“ financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda koji je vodio prof. reh. Darko Kobetić. Na susretu su sudjelovali volonteri iz: Križevaca, Svetog Ivana Zeline i Đurđevca. Tema susreta je bila teorija Williama Glassera, kako ... detaljnije