SUDJELOVANJE NA 2. SAVJETOVANJU O ZAKONSKOM POSLOVANJU UDRUGA

U ponedjeljak 18. svibnja u Zagrebu u Hotelu Westin je održano 2. SAVJETOVANJE O ZAKONSKOM POSLOVANJU UDRUGA. Ovom edukativnom savjetovanju, kojeg je organizirao časopis Udruga.hr, prisustvovala je djelatnica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Lara Frančina. Savjetovanje je održano s ciljem edukacije osoba koje djeluju u udrugama k... detaljnije

TERAPIJSKO PLIVANJE I IGRE U VODI NA BAZENIMA CERINE U KOPRIVNICI

U subotu 16. svibnja članovi Udruge su posjetili Gradske bazene Cerine u Koprivnici. Osim dvosatnog kupanja, organizirali smo i terapijsko plivanje i vježbe u vodi koje je osmislila naša zaposlenica Mateja Kolar, viša fizioterapeutkinja. Aktivnost je to organizirana i financirana kroz trogodišnji program Klub Mali princ sufi... detaljnije

DRUŽENJE ŠEST UDRUGA IZ TRI ŽUPANIJE U ĐURĐEVCU

Već tradicionalno početkom svibnja u prostorima Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac održava se druženje udruga djece s teškoćama i odraslih osoba s mentalnom retardacijom. Tako smo u subotu 09. svibnja ugostili naše prijatelje iz Udruge Srce Sv. Ivan Zelina, Ludbreškog sunca Ludbreg, Udruge Sunce Novi M... detaljnije

DOBITNICI SMO DONACIJE HRVATSKE ELEKTROPRIVREDE D.D.!

Na natječaj za dodjelu donacija za 2015.g. „SVJETLO NA ZAJEDNIČKOM PUTU“ kojeg je raspisala HEP d.d. ZAGREB prijavljeno je 2.480 projekata. HEP d.d. je za sufinaciranje izabrala projekte 421 udruge, kluba i ustanove, među kojima je i naš projekt „Klub Mali princ“!

SUDJELOVANJE U EMISIJI Krila anđela

Danas,30. travnja u 17,30 sati poslušajte emisiju Krila anđela Podravskog radija u kojoj je gost predsjednica Udruge Kristinka Štefan. Upoznat će slušatelje s proteklim aktivnostima i aktivnostima koje se planiraju u narednom razdoblju.