DRUŽENJE U UDRUZI LATICE KOPRIVNICA

U utorak 15. prosinca članovi Udruge Mali princ bili su gosti Udruge i Kluba Latice iz Koprivnice na Božićnom domjenku organiziranom u prostorima COOR Podravsko sunce. Osim članova naše Udruge, gosti su bili i članovi udruga Ludbreško sunce Ludbreg i Maslačak Križevci. Nakon programa koji su domaćini i gosti pripremili, uslijedila ... detaljnije

ODRŽANA BOŽIĆNA RADIONICA U PROSTORIMA UDRUGE MALI PRINC

U četvrtak 10. prosinca u popodnevnim satima održali smo već tradicionalnu Božićnu radionicu na kojoj se okupilo 50-tak članova (djece i roditelja) i prijatelja naše Udruge, voditeljice aktivnosti i suradnici. Voditelj i ovogodišnje radionice bio je naš honorarni suradnik Zoran Vidaković koji je za ukrašavanje bora os... detaljnije

DRUŽILI SMO SE S PRIJATELJIMA IZ PODRUČNE ŠKOLE

Jučer su nas posjetili učenici područne škole za djecu s teškoćama u razvoju sa svojim učiteljicama Irenom Kovačić i Majom Huzjak. Naši korisnici su pripremili kratke recitacije koje su izveli za svoje prijatelje. Druženje smo nastavili uz sok i razgovor .

OBILJEŽILI SMO MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Povodom Međunarodnog dana volontera,koji se obilježava 05. prosinca, u prostorima Strukovne škole Đurđevac i Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac u suradnji sa članovima Udruge volontera „Ruka u ruci“ organizirali smo prigodnu prodaju božićnih radova. Uz veliki angažman volontera oko prodaje radova prikupilo se 700-tinjak ku... detaljnije

POSJETILI SMO GRADONAČELNIKA

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava u prostorijama Grada ugostio nas je gradonačelnik Željko Lacković. Gradonačelniku smo uručili prigodne poklone naše Udruge ali i album sa crtežima koje su nacrtali korisnici. Naš Mirko je uručio gradonačelniku pismo u kojem smo naveli problem oštećenih staza u gradskom parku. Zamolili... detaljnije