SUDJELOVALI SMO NA BOŽIĆNOM SAJMU

U subotu 12. prosinca na Trgu sv.- Jurja održan je Božićni sajam , te organiziran doček djeda Božićnjaka. Od 11,00 sati uživali smo u programu Dječjeg vrtića Maslačak i učenika Osnovne škole Grgura Karlovčana, podijeljeni su darovi djeci, a prigodnom prodajom blagdanskih ukrasa predstavila se i naša Udruga na prodajno-izložbenom &s... detaljnije

POSJET UDRUZI SUNCE NOVI MAROF

U subotu 12. prosinca bili smo gosti Udruge Sunce Novi Marof. Osim nas, gosti su bili i članovi Udruge Ludbreško sunce Ludbreg , Udruge Ivanečko Sunce Ivanec i Udruge Maslačak Križevci. Svaka se Udruga predstavila programom, a zatim je uslijedilo druženje, zabava i ples. Naši korisnici Željka, Mirko, Matea, Petra, Filip, Robert i M... detaljnije

SUDJELOVALI SMO NA IZLOŽBI BOŽIĆNIH JASLICA

I ove godine Udruga Peski Art Đurđevac organizirala je hvale vrijednu izložbu tradicijskih božićnih jaslica i unikatnih božićnih ukrasa pod nazivom „Božiću ususret 2015.“ u nedjelju 13. prosinca. Na izložbi je sudjelovalo 15 izlagača Božićnih jaslica i 13 izlagača božićnih ukrasa, a naša Udruga se predstavila malim jaslicama i... detaljnije

DRUŽENJE S PODMLADKOM CRVENOG KRIŽA

U ponedjeljak 14. prosinca posjetili su nas članovi grupe Pomladak Crvenog križa,izvannastavna aktivnost, s učiteljicom Nadom Petrović. Susret je uljepšan programima koje su priredili naši korisnici i gosti. Razmjenili smo i prigodne poklone, a druženje smo nastavili aktivnošću izrade jelke. Korisnici i učenici iscrtali su o... detaljnije

IZLOŽBA RADOVA UDRUGE MALI PRINC U PROSTORU DOMA KULTURE

U ovo predblagdansko vrijeme u prostorima Doma Kulture Đurđevac možete pogledati izložbu radova korisnika i članova Udruge Mali princ. Radovi su nastali u proteklom razdoblju kroz mnogobrojne tematske radionice. I ova izložba je dokaz odlične suradnje naše Udruge, Grada Đurđevca koji nam je ustupio prostor i djelatnika Doma Kulture koji s... detaljnije

DRUŽENJA SA DJELATNICAMA GRADSKE KNJIŽNICE ĐURĐEVAC

11. prosinca smo se družili s našim dragim prijateljicama iz Gradske knjižnice Đurđevac, Martinom i Cecilijom. Bio je to "Vilinski dan". Razgovarali smo o vilama, vilinskim životnim navikama, vilinskom smještaju i važnosti očuvanju prirode i vilinskog prirodnog staništa. Tako smo naučili da vile katkada imaju krila, a onaj k... detaljnije