SUDJELOVANJE NA 1. NACIONALNOM SAVJETOVANJU UDRUGA

U četvrtak 11. 12. predsjednica Udruge Kristinka Štefan i zaposlenica Lara Frančina sudjelovale su na 1. Nacionalnom savjetovanju udruga održanom u kongresnom centru Antunović u Zagrebu u organizaciji časopisa Udruga.hr. Cilj Savjetovanja bio je educirati predsjednice/ke udruga i osobe koje djeluju u udrugama kako bi, sukladno novom Zakon... detaljnije

OBILJEŽILI SMO MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Povodom Međunarodnog dana volontera, koji se obilježava 05. prosinca, u prostorima Strukovne škole Đurđevac i Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac u suradnji sa članovima Udruge volontera „Ruka u ruci“ organizirali smo prigodnu prodaju božićnih radova. Uz veliki angažman volontera proveli smo i kampanju „Bijele vrpce&l... detaljnije

OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA LJUDSKIH PRAVA

10. prosinca smo obilježili Međunarodni dan ljudskih prava u sklopu kojeg su nas posjetile djelatnice Gradske knjižnice Đurđevac Martina Makar i Antonija Mandić, te njihove volonterke. Našim korisnicima su na zanimljiv i zabavan način prezentirale materijale o dječjim pravima, a oni su aktivno sudjelovali crtajući svoju obitelj, predstavl... detaljnije

OBILJEŽILI SMO MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

U srijedu 03. 12. obilježili smo Međunarodni dan osoba s invaliditetom organizirajući u prostorima Udruge Dan otvorenih vrata. Gosti su nam bili učenici 3.c. razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac, zajedno sa razrednicom Ljubicom Vuković, te članice Udruge volontera „Ruka u ruci“ Đurđevac. Gosti iz Osnovne ško... detaljnije

sjenasjenasjena