ORGANIZIRANA KERAMIČKA RADIONICA

U četvrtak 28. svibnja pod stručnim vodstvom naše honorarne suradnice Sanje Flajs Vidaković u prostorima Udruge organizirana je keramička radionica. Nakon kratkog pozdrava predsjednice i upoznavanja s radom Udruge, 40-tak članova Udruge i gostiju vrijeme su proveli u oblikovanju glinenih jabuka, dok su korisnici najveći dio vremena provel... detaljnije

POSJET 3A I 3B RAZREDA

U okviru Dana otvorenih vrata u četvrtak 28. svibnja posjetili su nas učenici 3A i 3B razreda s razrednicama Marijanom Bušić i Ivom Beljan. Gosti su nas razveselili programom pjesmica koje su obrađivali ove školske godine. Druženje je nastavljeno štafetnim igrama u našem dvorištu gdje su sudjelovali zajedno uče... detaljnije

SUDJELOVANJE NA KONFERENCIJI „UDRUGE KAO POKRETAČI LOKALNOG RAZVOJA“

Zaposlenica naše Udruge Lara Frančina je u srijedu 27. svibnja u Zagrebu prisustvovala kofnerenciji „Udruge kao pokretači lokalnog razvoja“. Ovu konferenciju je, povodom Dana otvorenih vrata udruga 2015., organizirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kako bi se raspravila iskustva i izazovi suradnje s organizacijama civi... detaljnije

SUDJELOVANJE NA RADIONICI O SAMOODRŽIVOSTI I LOBIRANJU U LOKALNOJ ZAJEDNICI

U petak 22. svibnja prisustvovali smo „Radionici o samoodrživosti i lobiranju u lokalnoj zajednici“. Radionica je održana u prostorima Udruge Srce Sv. Ivan Zelina koja je nositelj projekta "Zajedno jači" sufinanciranog sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2007 – 2013, a u kojem je Udruga za ... detaljnije

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE

Sve Vas, dragi prijatelji, koji nas podržavate i pomažete nam i sve Vas, dragi sugrađani, koji nikad niste bili u našoj Udruzi pozivamo na DANE OTVORENIH VRATA UDRUGE PROGRAM AKTIVNOSTI Četvrtak 28.05.2015.G. 8,00-15,00 sati – razgledavanje prostora, izložba radova, sudjelovanje u aktivnostima kreativnih radionica i radionica domaći... detaljnije

POSJET SVETOJ ANI

U utorak 19. svibnja korisnici poludnevnog boravka naše Udruge su s voditeljicama i volonterkama posjetili prigradsko naselje Sveta Ana. Petrina baka, čiji su bili gosti, iznenadila ih je klipićima i svetojanskom zlevankom. Prošetali su ovim prekrasnim malim selom, pogledali križni put, malenu crkvicu i svetojansku vodenicu. Gospođ... detaljnije