OBILJEŽILI SMO DAN VODA

Dan voda koji je bio u nedjelju obilježili smo 23.03.2015. godine obilaskom vodocrpilišta i pročišćivača našeg grada. Ispred Komunalija d.o.o. Đurđevac kroz ova postojenja nas je stručno proveo gospodin Slavko Aušperger. Naučili smo da voda u naše slavine ne dolazi slučajno i da se pritom pazi i na kvalitetu vo... detaljnije

PREDAVANJE

Naša zaposlenica Mateja Kolar sudjelovala je na predavanju pod nazivom “RADNA TERAPIJA U POLUDNEVNOM BORAVKU" u prostorima COOR Podravsko sunce Koprivnica koje je održano 23. ožujka 2015. godine. Predavanje su održale voditeljice Monika Međimorec, bacc. radne terapije i Nataša Šestak, bacc.radne terapije, koje provode ... detaljnije

SUDJELOVANJE PREDSJEDNICE UDRUGE U EMISIJI KRILA ANĐELA

Sutra u četvrtak 19. ožujka u 17,30 sati poslušajte emisiju Krila anđela Podravskog radija u kojoj je gost predsjednica Udruge Kristinka Štefan. Upoznat će slušatelje s proteklim aktivnostima i aktivnostima koje se planiraju u narednom razdoblju.

OBILJEŽAVANJE DANA OSOBA S DOWN SINDROMOM

Sutra u četvrtak 19. ožujka od 9,00 do 12,00 sati na ulazu u Gradsku tržnicu posjetite naš štand. Obilježavamo Dan osoba s Down sindromom podjelom letaka o Down sindromu i prigodnom prodajom uradaka naših članova.

ODRŽANA PRVA SUPERVIZIJA U NOVOM MAROFU

14. ožujka u prostorima Udruge Sunce Novi Marof u vremenu od 14 do 17 sati održana je supervizija kordinatora volontera iz svih Udruga koje su partneri na projektu „Zajedno jači“ sufinaciranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Ispred naše Udruge superviziji je prisustvovala kordinatorica volontera Lara Frančina . Kroz r... detaljnije

DRUŽENJE SA 4. RAZREDOM OŠ G.KARLOVČAN

U petak 13.03. posjetili su nas učenici 4. razreda OŠ G. Karlovčan Đurđevac s razrednicom Majom Matić. Nakon međusobnog upoznavanja izrađivali smo uskrsne pisanice.