POSJET UDRUZI SUNCE NOVI MAROF

U subotu 06. prosinca bili smo gosti Udruge Sunce Novi Marof koja je organizirala druženje povodom Dana svoje Udruge. Osim nas, gosti su bili i članovi Udruge Ludbreško sunce Ludbreg i Udruge Ivanečko Sunce Ivanec. Svaka se Udruga predstavila programom, a zatim je uslijedilo druženje, zabava i ples. Naši korisnici Maja, Marija, Pet... detaljnije

SUDJELOVANJE NA RADIONICI O PROJEKTIMA EU

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava,8. i 9. prosinca 2014. godine održana je dvodnevna radionica za potencijalne prijavitelje, za otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratn... detaljnije

POSJETA UČENIKA ŠESTIH RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE

U utorak 09. prosinca posjetili su nas učenici 6A i 6B razreda OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac s razrednicama Jasminom Konjarek i Katicom Tomrlin. Učenici su prvi puta boravili u Udruzi pa smo se na početku druženja međusobno upoznali. Ispisivanjem svojih imena na trakice upotpunili smo naš adventski vijenac. Druženje smo nastavili u... detaljnije

SUDJELOVANJE NA 1. NACIONALNOM SAVJETOVANJU UDRUGA

U četvrtak 11. 12. predsjednica Udruge Kristinka Štefan i zaposlenica Lara Frančina sudjelovale su na 1. Nacionalnom savjetovanju udruga održanom u kongresnom centru Antunović u Zagrebu u organizaciji časopisa Udruga.hr. Cilj Savjetovanja bio je educirati predsjednice/ke udruga i osobe koje djeluju u udrugama kako bi, sukladno novom Zakon... detaljnije

ODRŽANA BOŽIĆNA RADIONICA

U petak 12. prosinca u popodnevnim satima održali smo već tradicionalnu Božićnu radionicu na kojoj se okupilo gotovo 50-tak članova (djece i roditelja) i prijatelja naše Udruge, voditeljice aktivnosti i suradnici. Voditelj i ovogodišnje radionice bio je naš honorarni suradnik Zoran Vidaković koji je za ukrašavanje bor... detaljnije

OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA LJUDSKIH PRAVA

10. prosinca smo obilježili Međunarodni dan ljudskih prava u sklopu kojeg su nas posjetile djelatnice Gradske knjižnice Đurđevac Martina Makar i Antonija Mandić, te njihove volonterke. Našim korisnicima su na zanimljiv i zabavan način prezentirale materijale o dječjim pravima, a oni su aktivno sudjelovali crtajući svoju obitelj, predstavl... detaljnije