PRIPREME ZA MEDVENI DAN

Po prvi puta naša će Udruga sudjelovati na đurđevačkoj manifestaciji Medveni dan u subotu 11. listopada na Trgu sv. Jurja. Na izložbeno-prodajnom štandu ćemo ponuditi naše uratke među kojima posebno ističemo naše pčelice (slike i magnete). Stoga Vas pozivamo da posjetite naš štand i kupnjom radova pomogn... detaljnije

PRIPREME ZA DANE VOĆA

Kao i prethodnih godina, članovi naše Udruge pripremaju se već nekoliko tjedana za Županijsku izložbeno-prodajnu manifestaciju Dani voća. Tako su nastali mnogobrojni keramički uratki koje ćemo u subotu 04. listopada izložiti na glavnog gradskom Trgu u Đurđevcu. Korisnicima su u izradi pomogli i roditelji, a ideje su osmislile naše ... detaljnije

PRIPREME ZA DANE VOĆA

SUDJELOVANJE U OBILJEŽAVANJU DANA POLICIJE

U ponedjeljak 29. rujna naši korisnici su sudjelovali na obilježavanju „Dana policije“ u sklopu kojeg su ispred Policijske postaje Đurđevac službenici demonstrirali tehniku pronalaska droge pomoću obučenog psa. Naši korisnici imali su priliku vidjeti policijsku opremu i predmete kojima se policijski službenici svakodnev... detaljnije