ODRŽANA TRODNEVNA EDUKACIJA U PROSTORIMA UDRUGE

U okviru odobrenog programa Ministarstva socijalne politike i mladih „Klub Mali princ“, u prostoru Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac od 18. do 20. rujna održana je trodnevna edukacija „Komunikacijske vještine i timski rad za pružanje podrške odraslim osobama s intelektualnim teškoćam... detaljnije

sjenasjenasjena

POSJET KOPRIVNICI NA POZIV SPORTSKE UDRUGE „VELIKO SRCE“

Povodom Međunarodnog tjedna kretanja, u utorak 09. rujna bili smo gosti Sportske udruge Veliko srce Koprivnica koji su nas ugostili u Sportskom centru Cerine u Koprivnici. Osim naše Udruge, gosti su bili i članovi Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju iz Križevaca i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko su... detaljnije

POSJETI KOPRIVNIČKIM BAZENIMA „CERINE“

U okviru trogodišnjeg programa „Klub Mali princ“ odobrenog iz sredstava Ministarstva socijalne politike i mladih, tijekom srpnja, kolovoza i rujna naši članovi posjećuju koprivničke bazene Cerine na kojima se rekreiraju i druže, a s ciljem poboljšanja motorike, koordinacije i povećanje izdržljivosti i kondicije. ... detaljnije

SUDJELOVANJE NA GLAZBENOM LJETU

I ove godine je u Đurđevcu tijekom kolovoza održano „Glazbeno ljeto“ na kojem smo se tri večeri predstavili prodajno izložbenim štandom. Tako smo u nedjelju 10. kolovoza svoje radove izložili u atriju Starog grada na Starogradskoj glazbenoj večeri, 17. kolovoza na Trgu sv. Jurja na večeri cimbalista i tamburaša, a 24. k... detaljnije