SUDJELOVANJE NA KUKURIČEKU

Po prvi puta smo ove godine, na poziv predsjednice Udruge Kukurijek i dogradonačelnice grada Đurđevca Kristine Benko Markovica, sudjelovali na Kukuričeku za koji smo izradili prigodne poklone s logom Kukuričeka – medalje, broševe, slike i magnete. Tako smo, u okviru dvodnevnog obilježavanja Kukuričeka, u subotu 21. lipnja postavili ... detaljnije

DRUŽENJE U UDRUZI „SRCE“ SVETI IVAN ZELINA

U subotu 21. lipnja bili smo gosti naših prijatelja iz Udruge Srce Sveti Ivan Zelina, koji su organizirali prekrasno druženje za nas, te Udruge osoba s invaliditetom iz Križevaca, Novog Marofa, Ludbreškog sunca i Udruge Suncokret iz Velike Gorice. U programu smo sudjelovali recitacijama i pjesmom, predsjednica Ludbreškog sun... detaljnije

POTPISIVANJE UGOVORA S MINISTARSTVOM SOCIJALNE POLITIKE I MLADIH

U petak 20. lipnja u Hotelu International u Zagrebu predsjednica naše Udruge sudjelovala je na svečanosti potpisivanja Ugovora o provedbi prve godine trogodišnjeg programa kojoj je nazočila i potpredsjednica Vlade RH i ministrica socijalne politike i mladih gospođa Milanka Opačić. Naime, ove godine je Ministarstvo socijalne politik... detaljnije

POTPISIVANJE UGOVORA S NACIONALNOM ZAKLADOM ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA

Našoj Udruzi je, uz još 48 udruga osoba s invaliditetom, odobrena institucionalna podrška od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i to na rok od tri godine. Nakon obavijesti da smo zadovoljili propisane formalne uvjete, slijedila je obavijest da smo u drugom krugu natječaja ušli u uži krug udrug... detaljnije

SUDJELOVANJE UDRUGE NA KUKURIČEKU

Zahvaljujući gradu Đurđevcu koji nam je ustupio logo Kukuričeka, izradili smo suvenire koje ćemo prodavati na Trgu svetog Jurja u subotu 21. lipnja i nedjelju 22. lipnja u popodnevnim satima ispred turističke kućice u okviru Dječjih glazbenih igri Kukurijek 2014. Pozivamo Vas da posjetite naš štand!

DRUŽENJE UDRUGA U KRIŽEVCIMA

Na poziv Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci naši članovi Maja, Lidija, Jelena, Mateja, Petra, Mirko, Robert i Filip, predsjednica Udruge i voditeljica Ksenija su u subotu 07. lipnja bili gosti prijatelja iz Križevaca. Osim članova naše Udruge gosti su bili i članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retarda... detaljnije