RADIONICA „RAČUNOVODSTVO NEPROFITNIH ORGANIZACIJA“

Naša zaposlenica Lara Frančina sudjelovala je na poludnevnoj radionici u Virovitici pod nazivom „Računovodstvo neprofitnih organizacija“ koja je organizirana u sklopu programa E-misija. Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika udruga o osnovama vođenja financija za neprofitni sektor u skladu s Uredbom za izmjene ... detaljnije

ODRŽANA TRODNEVNA EDUKACIJA U PROSTORIMA UDRUGE

U okviru odobrenog programa Ministarstva socijalne politike i mladih „Klub Mali princ“, u prostoru Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac od 18. do 20. rujna održana je trodnevna edukacija „Komunikacijske vještine i timski rad za pružanje podrške odraslim osobama s intelektualnim teškoćam... detaljnije

RADIONICA „RAČUNOVODSTVO NEPROFITNIH ORGANIZACIJA“

sjenasjenasjena

POSJET KOPRIVNICI NA POZIV SPORTSKE UDRUGE „VELIKO SRCE“

Povodom Međunarodnog tjedna kretanja, u utorak 09. rujna bili smo gosti Sportske udruge Veliko srce Koprivnica koji su nas ugostili u Sportskom centru Cerine u Koprivnici. Osim naše Udruge, gosti su bili i članovi Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju iz Križevaca i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko su... detaljnije