GOSTOVANJE NA RADIO EMISIJI PODRAVSKOG RADIJA

Danas u 17,30 sati na frekvenciji Podravskog radija 87,6 MHz u emisiji „Krila anđela“ gosti su Kristinka Štefan, predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac i Lara Frančina, zaposlenica Udruge po programu javnih radova „Mladi za zajednicu“. Pozivamo Vas da poslušate emisiju i upoznate se s radom naše Udruge!... detaljnije

sjenasjenasjena

USPJEŠNO PREDSTAVLJANJE NA 15. DANIMA VOĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Kao i u gotovo svim značajnijim gradskim manifestacijama, naša Udruga sudjeluje već tradicionalno i na Danima voća koji su održani u subotu 5. listopada 2013.g. na Trgu svetog Jurja. Lijepo vrijeme pridonijelo je da se na manifestaciji okupi velik broj posjetitelja, pa je tako i naš štand posjetilo mnogo sugrađana koji su ra... detaljnije

SUDJELOVANJE NA DANIMA VOĆA

U subotu 05. listopada s početkom u 10,00 sati na Trgu Sv. Jurja održat će se izložbeno-gospodarska manifestacija 15. Dani voća Koprivničko-križevačke županije na kojoj će i ove godine sudjelovati naša Udruga. Na štandu ćemo izložiti uratke na temu voća koje su naši članovi vrijedno pripremali u proteklim mjesecima, stoga po... detaljnije