POSJET SVETOG NIKOLE

U srijedu 05.12.2012.g. u prostore naše Udruge stigao je rado viđen gost, sveti Nikola. Dočekalo ga je 40-tak naših korisnika koji su u proteklih mjesec dana pripremali program za njega i pisali mu pisma sa svojim željama. Nakon dobrodošlice, slijedile su recitacije, pjesme i ples. Sveti Nikola je pohvalio sve koji su sudjel... detaljnije

ODRŽANA BOŽIĆNA RADIONICA

U srijedu 12.12.2012.g. s početkom u 17 sati u prostorima naše Udruge održana je tradicionalna božićna radionica kojoj su prisustvovali svi članovi Udruge; djeca, roditelji, voditeljice svakodnevnih aktivnosti i ostali članovi. Na radionici su izrađivani papirnati anđeli kojima su naša djeca okitila bor u kojem će uživati kroz pred... detaljnije

IZDAN ČETVRTI BROJ ČASOPISA UDRUGE „NAŠ PROZOR U SVIJET“

Na kraju i ove godine, kao i protekle tri, izdan je novi broj časopisa Udruge „Naš prozor u svijet“ koji je zapravo vremeplov kroz rad naše Udruge u 2012. godini. U časopisu su članci o svakodnevnim aktivnostima naših korisnika, foto zapisi sa radionica gline i komušine te, tradicionalnih Božićnih i Uskrsn... detaljnije

ZAPOČELA PRODAJA BOŽIĆNIH RADOVA NA GRADSKOJ TRŽNICI

Kao i proteklih godina, naši članovi su već kroz jesensko vrijeme počeli s pripremama za božićno izlaganje i prodaju radova. Na svakodnevnim aktivnostima kreativnih radionica oblikovala se glina, das masa, izrađivali gipsani odljevi, oslikavalo i bojalo. Tako su nastala keramička zvonca i svjetiljke, ukrasi za bor od keramike, gipsane sli... detaljnije

JEDINICE LOKALNE SAMOUPRAVE SUFINANCIRAJU RAD UDRUGE

I ove godine rad Udruge je sufinanciran sredstvima jedinica lokalne samouprave, i to Županije koprivničko-križevačke, Grada Đurđevca i općina s čijih područja su naši članovi. Tako je, sukladno osiguranim sredstvima u Proračunu Koprivničko-križevačke županije za programsku djelatnost udruga građana za 2012.g., našoj Udruzi odobren i, temeljem izvj... detaljnije