Dani otvorenih vrata 2013.g.

Dragi prijatelji! Pozivamo Vas na DANE OTVORENIH VRATA UDRUGE od 12. do 14. lipnja. Podijelite radost i sreću s nama i ova tri dana razgledajte naš prostor i uratke članova, te sudjelujete u aktivnostima kreativnih radionica i radionica domaćinstva s našim korisnicima u vremenu od 8,00 do 13,00 sati.Pozivamo Vas da nam se pridružit... detaljnije

POSJET UČENIKA PRVIH RAZREDA

U utorak 28. svibnja u prijepodnevnim satima gosti naše Udruge bili su učenici Ia i Ib razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac sa razrednicama Marijanom Bušić i Ivom Sulimanec. Susret je započeo međusobnim upoznavanjem a nastavio se kroz kreativni rad u kojem su naši gosti zajedno s korisnicima poludnevnog bo... detaljnije

GOSTOVANJE U KRIŽEVCIMA