USPJEŠNO PREDSTAVLJANJE RADOVA UDRUGE POVODOM USKRSNIH BLAGDANA

Članovi Udruge su u tri navrata proveli uskrsnu prodaju pisanica i drugih prigodnih radova korisnika i roditelja i time predstavili radove naših članova. Prva prodaja je organizirana u četvrtak 14.04.2011.g. na prostoru Gradske tržnice u Đurđevcu, druga prodaja je organizirana u subotu 16.04.2011.g. na prostoru Tržnice u Virju, dok je tre... detaljnije

PRODAJA USKRSNIH PISANICA 14. I 21. TRAVNJA

U četvrtak 14. i 21. travnja od 9,00 do 12,00 sati na prostoru ispred Gradske tržnice u Đurđevcu te u subotu 16. travnja u isto vrijeme na prostoru tržnice u Virju članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom organiziraju prodaju uskrsnih pisanica nastalih u radionicama Udruge u proteklih više od mjesec dana, te na velikoj usk... detaljnije

PRISUSTVOVANJE "INFO DANIMA 2011" U ZAGREBU

Dana 31.03. i 01.04. u prostorima Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa u Zagrebu održani su "Info dani" o natječajima za potpore iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2011. godinu, kojima je nazočila i predsjednica naše Udruge, Kristinka Štefan. Organizator ovih predavanja je bio Ured za udruge Vlade Republi... detaljnije

ODRŽANA 14. IZBORNO IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDRUGE

U petak 11.03.2011. godine održana je Godišnja skupština Udruge koja je ujedno bila i izborna. Na Skupštini su prihvaćeni izvještaj o radu Udruge za 2010. godinu, izvještaj o radu Kluba Mali princ za 2010. godinu, izvještaj o financijskom poslovanju Udruge za 2010.g., te izvještaj Nadzornog odbora... detaljnije