ČLANOVI POLUDNEVNOG BORAVKA OKITILI BOR U CENTRU ZA SOCIJALNU SKRB ĐURĐEVAC

U petak 17. prosinca članovi poludnevnog boravka s voditeljicom Anom Ščapec posjetili su Centar za socijalnu skrb Đurđevac i zajedno s djelatnicima Centra okitili bor anđelima od tila izrađenim na božićnoj radionici u Udruzi. Druženje je proteklo u razgovoru, a korisnici poludnevnog boravka upoznali su djelatnike Centra s aktivnostima koj... detaljnije

PRODAJOM RADOVA NA GRADSKOJ TRŽNICI 16. PROSINCA PRIKUPLJENO 2.200,00 KN

U hladno prijepodne na -10 stupnjeva naše članice Ivka Šiptar, Marija Šipek, Valentina Gregar i Kristinka Štefan ispred Gradske tržnice vrijedno su prodavale radove naših članova. Štand su posjetili i kupovinom nas razveselili, između ostalih i, gradonačelnik Slavko Gračan, djelatnici Centra za socijalnu... detaljnije

POZIV NA KUPNJU PRIGODNIH RADOVA NAŠIH ČLANOVA

Za četvrtak 16. prosinca od 9,00 do 12,00 sati na prostoru ispred Gradske tržnice u Đurđevcu Udruga organizira prodaju prigodnih radova svojih članova koji su nastali u radionicama Udruge u proteklih dva mjeseca. Stoga Vas pozivamo da posjetite naš štand i da kupnjom radova pomognete radu Udruge i poboljšanju kvalitete život... detaljnije

IZDAN DRUGI BROJ ČASOPISA UDRUGE

Kao i protekle godine, i za kraj ove godine izdali smo časopis Udruge "Naš prozor u svijet", koji pokazuje presjek rada Udruge u proteklih godinu dana, odnosno od izdavanja prvog broja časopisa Časopis Udruge posvećen je članovima naše Udruge: našoj djeci, roditeljima, voditeljima i prijateljima, koji rade i žive s istim cil... detaljnije

ODRŽANA TRADICIONALNA BOŽIĆNA RADIONICA

U petak 10. prosinca u poslijepodnevnim satima u prostorima Udruge održana je tradicionalna božićna radionica kojoj su nazočili gotovo svi članovi Udruge. Božićna radionica održava se svake godine od osnivanja udruge 1998.godine. Na radionici su djeca i njihovi roditelji - članovi Udruge, te stručni suradnici Udruge, izrađivali ukrase za bor, ko... detaljnije