ODRŽANA USKRSNA RADIONICA

U četvrtak 18.03.2010.g. u prostorima naše Udruge održana je uskrsna radionica kojoj su, osim djece - nominalnih članova Udruge, nazočili i njihovi roditelji, staratelji i drugi prijatelji Udruge, te voditeljice projektnih aktivnosti koje su svakodnevno uključene u rad s korisnicima. Voditelj radionice bio je Zoran Vidaković, učitelj liko... detaljnije

SUDJELOVANJE UDRUGE U HUMANITARNOJ AKCIJI POVODOM DANA ŽENA

Kao i prošle, i ove je godine naša Udruga sudjelovala u humanitarnoj akciji koju je organizirao Forum žena Đurđevac u subotu 06.03.2010. godine u Hotelu Picok. Udruga je poklonila sliku na svili našeg korisnika za aukcijsku prodaju slika čiji je prihod namijenjen za kupnju limfomata, uređaja nužnog za terapije žena oboljelih od raka dojke za Dom ... detaljnije

Prisustvovanje edukaciji za predsjednike udruga članica Hrvatskog saveza

Dana 20. i 21. veljače u Zagrebu u Hotelu Palace održana je edukacija za predsjednike udruga članica Hrvatskog saveza za osobe s mentalnom retardacijom kao nastavak radionice za "Jačanje kapaciteta udruga - komunikacijske strategije" kojoj je prisustvovala i predstavnica naše Udruge Božica Mikuldaš, tajnica Udruge. Ovaj seminar se održavao u okvi... detaljnije

Prisustvovanje "Info danima 2010" u Zagrebu

Dana 25. i 26. veljače u Zagrebu u Velikoj dvorani Centra za stručno osposobljavanje i usavršavanje u sklopu Ministarstva uprave održani su "Info dani" o natječajima za potpore iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2010. godinu, kojima je nazočila i predsjednica naše Udruge, Kristinka Štefan. Organizator ovih preda... detaljnije

Sudjelovanje na Malom Fašenku u Đurđevcu 14.02.2010. godine

Naša Udruga je i ove godine sudjelovala na Malom Fašenku zajedno s Područnom školom za djecu s teškoćama u razvoju Đurđevac s grupom "Mali dimnjačari" koju su činila djeca osnovnoškolskog uzrasta, te osobe starije od 21 godinu. Kostimi su nastali u dječjim radionicama, a djeci su se u povorci pridružile i voditeljice, profesorice i roditelji, tako... detaljnije

Druženje uz Dan zaljubljenih u Podravskom suncu u Koprivnici 13.02.2010. godine

Na poziv predstavnka Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica i Kluba "Latica", 20 članova naše Udruge je gostovalo 13.02.2010.g. u prostorima Podravskog sunca na druženju uz Dan zaljubljenih. Osim članova iz naše Udruge i domačina, gostovali su i članovi Udruge iz Križevaca i Ludbrega. Nakon podijele poklona koje su članovi na... detaljnije