POSJET VINARIJI REĐEP

Budući da nam jesen kuca na vrata i nosi mnoštvo plodova današnji dan smo iskoristili za izlet u vinariju Ređep gdje smo vidjeli puno lice jeseni. Ljubazni domaćini su nam ispričali i objasnili kako se uzgaja grožđe, a i mi sami smo se okušali u berbi. Razgledali smo njihovo imanje gdje smo uživali u igri, pjesmi i međusobno... detaljnije

POSLJEDNJI OPROŠTAJ OD PRIJATELJA IVICE

2. rujna 2020. napustio nas je naš član i prijatelj Ivica Vranić. Ivica je rođen 1969. godine, a od 2013. godine bio je član naše Udruge. Bio je vrlo uporan, mirnog duha, posebno pristojan i dobar.

Dragi naš Ivica, bila nam je čast poznavati te i biti tvoji prijatelji. Počivaj u miru božjem!

LAVANDA BUDROVKA

Prošli petak sudionice i voditeljica projekta „Za bolje sutra“ iskoristile su za stručno putovanje kako bi posjetile još jedno poljoprivredno gospodarstvo.  Ugostila nas je Mihaela Lončar, vlasnica  OPG-a koji se bavi uzgojem lavande budrovke. Sjedište OPG-a je u Kalinovcu, ali polje na kojem je posađen... detaljnije

POLUDNEVNI BORAVAK

U posljednja 2 tjedna odradili smo mnogo raznih aktivnosti, od čišćenja Udruge, raznih šetnji, posjeta do lutkarskih i dramskih radionica i rođendana. Posjetili smo knjižnicu, tržnicu, muzej te deve u Hrvatskoj sahari kod Staroga grada. Rođendane su proslavili naš korisnik Mirko i zaposlenica Marta.

Akt... detaljnije

PRVI SASTANAK PROJEKTNOG TIMA PROJEKTA „KUĆA PODRŠKE MALI PRINC“

Danas je održan prvi sastanak projektnog tima projekta „Kuća podrške Mali princ“ na kojem su sudjelovale ispred Prijavitelja Udruge Mali princ predsjednica Kristinka Štefan, ispred Partnera Grada Đurđevca voditeljica projekta Silvija Lukačin i Lucija Antolaš te ispred Partnera Centra za socijalnu skrb Đurđevac ra... detaljnije