HODOČAŠĆE U MOLVAMA

Dio članova Udruge Mali princ sudjelovao je danas na hodočašću osoba s invaliditetom u Svetište Majke Božje Molvarske. Ovaj susret održan na blagdan Gospe Snježne organizirao je naš prijatelj i suradnik svećenik Leonardo Šardi, povjerenik za Pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, a e... detaljnije

RADIONICA OBLIKOVANJA GLINE

Uz ove ljetne vrućine u našoj udruzi i dalje provodimo aktivnosti. U okviru projekta „Za bolje sutra“ održana je dvodnevna radionica oblikovanja gline. Radionice su održane uz sve epidemiološke mjere na otvorenom u paviljonu udruge. Uz vodstvo keramičarke Ivane Hađije, sudionice projekta naučile su osnove oblikovanja gl... detaljnije

UPRAVLJANJE KONFLIKTIMA

Sedma dvodnevna komunikacijska radionica u sklopu projekta „Za bolje sutra“ održana je 27. i 28. srpnja. Cilj komunikacijskih radionica je poboljšanje socijalnih vještina i kompetencija za zapošljavanje, a tema sedme radionice bila je „Upravljanje konfliktima“. Polaznice su stekle kompetencije za prep... detaljnije

LIKOVNE I SLIKARSKE RADIONICE

I ovaj tjedan u okviru projekta „ZA BOLJE SUTRA“ provedene su tri kreativne radionice. Sudionice projekta tako su se na prvoj radionici bavile modnim dizajnom koje su ukomponirale u kombiniranoj tehnici akrila na platnu. Na drugoj radionici bojale su bojama za keramiku keramičke ribice koje su prethodno izradile na radionici oblikova... detaljnije

STRUČNO PUTOVANJE

U utorak 21.srpnja sudionice i voditeljica projekta „ZA BOLJE SUTRA“ posjetile OPG Ivkice Cvjetković iz Velikih Sredica u Bjelovaru. Na OPG-u nas je udomaćila ljubazna vlasnica ovog domaćeg branda Lillya koja se bavi ekološkim uzgojem lavande. Polje je veličine od pola hektra na kojem nastaju domaći ekološki kozmetički ... detaljnije