MAŠKARE 2020.

I ove godine smo se maskirali i plesali pod maskama. Maske uvijek daju novu dimenziju našem druženju pa smo se baš dobro zabavili.

DRUŽENJE UDRUGA U KRIŽEVCIMA

U subotu, 15. veljače, proveli smo ugodan dan družeći se sa svojim prijateljima iz drugih Udruga u Križevcima. Druženje je organizirala Udruga Maslačak povodom Valentinova. Zahvaljujemo se domaćinima na gostoprimstvu!

VALENTINOVO

Prošli tjedan smo proveli u ljubavnom ozračju, slaveći dan zaljubljenih kroz cijeli tjedan. Naši korisnici su u prijepodnevnim, a i u poslijepodnevnim satima izrađivali svakojake predmete sa srčekima, ispisali čestitke svojim simpatijama, a i poklonili poklončiće od srca koje su sami izradili.

ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE MALI PRINC

U četvrtak, 20.02.2020.g. održana je redovna godišnja skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“. Predsjednica Udruge Kristinka Štefan je podnijela izvješće o radu Udruge za 2019. g.,te financijsko izvješće o radu za 2019. g. Izvješće Nadzornog o... detaljnije

PIJETLOVI IZ RAZNIH KRAJEVA SVIJETA

Posjetili smo Muzej Grada Đurđevca kako bi vidjeli đurđevačkog pijetla i upoznali brojne druge pijetlove na izložbi „Pijetlovi iz raznih krajeva svijeta“ otvorenoj u Noći muzeja. Na njoj su predstavljeni uporabni... detaljnije