IZLOŽBA

Jučer smo se prošetali do Starog grada kako bi pogledali izložbu radova Salvadora Dalija u Muzeju grada Đurđevca. Nakon izložbe smo sjeli u kafić kako bi se osvježili, a kad smo se vratili u Udrugu, dojmove smo prenijeli na papir.

POSJETOM VARAŽDINU OBILJEŽILI SMO DAN DUHOVA

U subotu 08. lipnja 30-tak članova Udruge Mali princ Đurđevac sudjelovalo je na duhovnom bdjenju za osobe s intelektualnim teškoćama i njihove obitelji u Varaždinu, a na poziv svećenika Leonarda Šardi, povjerenika za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelj... detaljnije

POSJET "SUNČANOM SELU"

Jučer smo posjetili "Sunčano selo", predivno imanje koje se nalazi na obroncima Bilogore, u selu Jagnjedovec. Domaćin nas je upoznao s najvećom privatnom etnografskom zbirkom građevina, strojeva, alata te uporabnih i ukrasnih predmeta s početka 20. stoljeća.
Kući smo se vratili puni dojmova i novih znanja!

POSJET KAZALIŠTU

3. lipnja smo posjetili Zagreb, Gradsko kazalište Žar ptica gdje smo pogledali predstavu "Dnevnik Pauline P".

IZLET U VELIKI GRĐEVAC

28. svibnja smo posjetili izletište "Na malenom brijegu" u Velikom Grđevcu. Nakon predstavljanja poljoprivredno turističkog gospodarstva i zanimljivosti bilogorskog kraja, uslijedila je likovna radionica. Izrađivali smo suvenire od vune, obišli smo gospodarstvo i upoznali njihove domaće životinje, osvježili se uz specijalitete ovog... detaljnije

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA EU PROJEKTA

U petak, 17. svibnja, održana je početna konferencija projekta "Pružanje usluge osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko- križevačkoj županiji" u Gradskoj knjižnici Đurđevac. Konferenciji su nazočili članovi Udruga Mali princ Đurđevac, Latice Koprivnica i Maslačak Križevci, osobni asistenti zaposleni na projektu... detaljnije