DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA 2019.

U četvrtak, 16. svibnja obilježili smo Dane otvorenih vrata udruga. Posjetio nas je kapetan grada Đurđevca, Željko Kožarić, knjižničarke Gradske knjižnice Đurđevac Bernarda, Cecilija i Sanja te gospođa Marija Baltić ispred Udruge žena grada Đurđevca. Sa svima smo lijepo porazgovarali i podružili se, a u poslijepodnevnim satima je održana radioni... detaljnije

SPORTSKI SUSRET "ZAJEDNO DO BOLJE BUDUĆNOSTI" U ČAKOVCU

U subotu, 18. svibnja, sudjelovali smo na Sportskom susretu "Zajedno do bolje budućnosti" u Čakovcu, koji je organizirala Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije.
Našu udrugu su predstavljali: Maja Mikuldaš, Ana Lukanec, Nikolina Paurović, Marija Matkov i Mirko Topolčić, a natjecali su se u 6 discipl... detaljnije

PREDSJEDNICA UDRUGE MALI PRINC U EMISIJI KRILA ANĐELA

U današnjoj emisiji Krila anđela Podravskog radija gošća je Kristinka Štefan, predsjednica Udruge Mali princ. O važnosti Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama, jesmo li blizu toga da postanemo društvo jednakih mogućnosti, o razlikama u položaju osoba s intelektualnim te&sca... detaljnije

ODRŽAN PRVI SASTANAK PROJEKTNOG TIMA EU PROJEKTA

U srijedu 08. svibnja održan je prvi sastanak projektnog tima projekta „Pružanje usluga osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko-križevačkoj županiji“ kojeg provodi Udruga Mali princ Đurđevac u partnerstvu sa Udrugom Latice iz Koprivnice i Udrugom Maslačak Križevci. &nb... detaljnije

ORGANIZIRALI SMO DRUŽENJE UDRUGA U RIBIČKOJ HIŽI, 8. svibnja 2019.

Već tradicionalno u svibnju organizirali smo druženje za prijateljske udruge, a ove godine počastile su nas svojim dolaskom 7 udruga: Udruga Latice iz Koprivnice, Udruga Maslačak iz Križevaca, Udruga Korak dalje iz Daruvara, Udruga Srce iz Zeline, Udruga Ludbreško sunce iz Ludbrega, Udruga Sunce iz Novog Marofa i Udruga Osit iz Bjelovara.... detaljnije