RAZGLEDALI SMO IZLOŽBU „IZ NAŠE BAŠTINE“

U srijedu 14. studenog posjetili smo Gradsku knjižnicu Đurđevac. Vratili smo posuđene knjige, izabrali i posudili nove. Prilika je to bila i da  razgledamo izložbu Foto kino kluba Picok Đurđevac pod nazivom "Iz naše baštine".

POSJET OPĆINI KALINOVAC

U utorak 13. studenog dan smo proveli u Kalinovcu. Naš domaćin bio je načelnik općine gospodin Danijel Zvonar. Posjetili smo prostorije općine i darivali načelnika našim uratcima. Družili smo se uz grickalice i sokove nakon čega nas je načelnik odveo do galerije Ivan Lacković Croata, Batinske gdje smo razgledali vrijednu donaciju I... detaljnije

SUDJELOVANJE NA MARTINJSKIM DANIMA U VIRJU

I ove smo godine sudjelovali  na Martinjskim danima općine Virje. U subotu 10. studenog u okviru Martinjskog sajma rukotvorina na prodajno-izložbenom štandu izložili smo ukrasne i uporabne predmete koje su naši članovi vrijedno izrađivali tijekom  godine. Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš štand i kupn... detaljnije

DRUŽENJE SA ZAPOSLENICIMA INA-e

U petak 09. studenog  članovi Udruge Mali princ družili sa zaposlenicima INA-e, članovima Kluba volontera INA-e. Ovaj susret dogovoren je na inicijativu Vladimira Tišljar, Ininog direktora proizvodne regije sjeverna Hrvatska. Dobrodošlicu u Udrugu zaželjela im je predsjednica Udruge Kristinka Štefan, upoznala ih sa djel... detaljnije

DAN ŠTEDNJE

U srijedu, 31. listopada, smo povodom Svjetskog dana štednje posjetili Zagrebačku banku. Vidjeli smo trezor i valute koje banka ima te kako se broje novci. Dobili smo i prigodne poklone koji su nas jako razveselili. Zahvaljujemo djelatnicima Zagrebačke banke u Đurđevcu na gostoprimstvu!