SUDJELOVANJE NA SMOTRI „DANI KRUHA“

U nedjelju, 14.listopada je na središnjem gradskom trgu U Đurđrvcu održana smotra „Dani kruha“. Smotra je započela u subotu dolaskom sudionika, a svečano otvorenje je bilo u nedjelju. Na smotri je bilo zastupljeno 70 škola i vrtića iz čitave Hrvatske. Sudjelovala je i naša Udruga te smo putem info-promotivnog &sc... detaljnije

SUDJELOVALI SMO NA MEDVENOM DANU

U subotu, 13.10., je održan 15. Đurđevečki medveni dan na kojem je među brojnim izlagačima sudijelovla i naša Udruga. Manifestaciju je svečano otvorio saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković uz pomoć naših vrtićaraca. Na prodajno-izložbenom štandu smo izložili mnogobrojne uratke naših članova ... detaljnije

RADIONICA RECIKLIRANJA GRAĐANSKE AKCIJE "ZAJEDNO ZA LJEPŠE SUTRA"

U petak, 12.listopada, je u prostoru Udruge održana radionica recikliranja na kojoj su sudjelovali naši članovi zajedno s učenicima 7.a razreda OŠ G.Karlovčana i njihovom učiteljicom. Na početku druženja smo se međusobno upoznali i našim gostima predstavili našu građansku akciju te ih upoznali s važnosti recikliranja ... detaljnije

ODRŽANA PREZENTACIJA PROJEKTA „INTEGRACIJA U DRUŠTVO“

U četvtak 11. rujna u 18,00 sati u prostorima Udruge Mali princ održana je prezentacija projekta „Integracija u društvo“. Projekt koji je Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike za razdoblje od 01.11.2017.g. do 31.10.2018.g. financijski podržalo sa 90.000,00 kn,  a či... detaljnije

ODRŽANA PSIHOLOŠKA RADIONICA ZA RODITELJE

U četvrtak 11. rujna u prostorima Udruge Mali princ održana je još jedna psihološka radionica za roditelje djece i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama. Radionica je održana pod stručnim vodstvom Danijele Hodalić, diplomirane psihologinje a tema radionice je bila „Stres i teške emo... detaljnije