POSJET OSNOVNOJ ŠKOLI MOLVE

U utorak, 5. lipnja, su nas ugostili učenici 3.i 4.razreda sa svojim učiteljicama iz Osnovne škole Molve. Zajedno sa njima posjetili smo župnu crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije te galeriju "Molvarski likovni krug". Nakon toga uslijedilo je druženje uz zakusku. Zahvaljujemo na pozivu naših dragih prijatelja.

SUDJELOVANJE NA PICOKIJADI

U sklopu Picokijade održana je izložba kolača Diganke, zlevanke i prkači na kojoj je sudjelovala i naša Udruga. Na štandu smo izložili svoje radove koji su nastali na mnogobrojnim keramičkim radionicama roditelja, volontera i korisnika. Naš štand su posjetili mnogobrojni gosti i posjetitelji izložbe te im se ovim pute... detaljnije

POSJET ODJELIMA ZA DJECU S TEŠKOĆAMA

U srijedu, 06.lipnja su naši članovi posjetili  Osnovnu školu Grgura Karlovčana Đurđevac- Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju. Najsretniji su bili jer su ponovno susreli svoje drage učiteljice i sjeli u školske klupe. U njima su neka nova djeca, neki novi učenici. Učenici od 1. do 4. razreda upriličili su nam d... detaljnije

BIBLIOKOFER

U petak, 8. lipnja su nas naše drage prijateljice iz Gradske knjižnice Đurđevac, Martina i Cecilija, razveselile  svojim posjetom sa novim knjižnim sadržajima u koferu. Sami smo pregledali sve naslove, te odabrali nama najdraže.

OSLIKAVANJE TANJURA S ANĐELOM LENHARD ANTOLIN

U utorak, 12.lipnja nas je naša umjetnica Anđela Lenhard Antolin obradovala radionicom oslikavanja tanjura. Članovi su zajedno s njom izradili prava umjetnička djela. Druženje je nastavljeno u razgovoru i osvježenju uz trešnje.

POSJET POREZNOJ UPRAVI

Petrina mama, Kristinka Štefan, pozvala nas je u posjet Poreznoj upravi Koprivnica- ispostava Đurđevac. Kroz takve suradnje s roditeljima naši članovi upoznaju što i gdje im roditelji rade. Tako nam je gosp.Kristinka objasnila što je to porez i zašto je on važan za sve nas.