POSJET DJEČJEM VRTIĆU MASLAČAK

U petak, 15.lipnja su ns ugostila djeca skupine "Balončići"Dječjeg vrtića Maslačak Đurđevac zajedno sa svojim odgajateljicama. Naši članovi poigrali su se sa svojim starim prijateljima. Mijesili su šareno tijesto i otiskivali modele, kao i modelirali perlicama na predlošcima. Počaščeni smo napitcima i osvježavajućim v... detaljnije

POTPISIVANJE UGOVORA SA ZAKLADOM „HRVATSKA ZA DJECU“

U četvrtak 28. lipnja predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan nazočila je u Zagrebu svečanom potpisivanju ugovora sa upraviteljicom Zaklade „Hrvatska za djecu“ Renatom Gubić. Svečanosti je prisustvovala i Državna tajnica za demografiju Marija Pletikosa.
Zaklada ‘’Hrvatska za djecu’’ odobila... detaljnije

SUDJELOVANJE NA RADIONICI „KAKO ZNATI ŠTO ZAJEDNICA TREBA?“

U utorak 29. svibnja tajnica Udruge Mali princ Marina Gregurek sudjelovala je u Križevcima na jednodnevnoj edukaciji „Kako znati što zajednica treba“. Ovu radionicu jačanja kapaciteta organizacija civilnoga društva organizirala je Regionalna zaklada ZAMAH u okviru programa „Aktivni u zajednici“.
Radioni... detaljnije

IZLET U ZAGREB ZA ČLANOVE UDRUGE MALI PRINC

U ponedjeljak 28. svibnja 40-tak članova Udruge Mali princ –djece, roditelja, udomitelja i zaposlenica posjetilo je Zagrebačko jezero Bundek na kojem se održava 53. Međunarodna vrtna izložba Floraart. Bila je to prilika za uživanje u cvjetnoj oazi, kupnju cvijeća i sadnica, ali i za odgledati predstavu „Hrabri mornar Popaj“ u i... detaljnije

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

U četvrtak 24.svibnja povodom Dana otvorenih vrata Udruga su nas posjetili naši šaptači deva , a u petak 25. svibnja djeca Dječjeg vrtića "Maslačak" sa svojim tetama i učenici 3.a razreda Gimnazije dr. I.Kranjčeva. Zajedno s našim korisnicima su izradili prekrasno drvo koje će krasiti prostor Udruge.