ODRŽANA KERAMIČKA RADIONICA POVODOM DANA OTVORENIH VRATA

U četvrtak 24. svibnja povodom Dana otvorenih vrata Udruga u popodnevnim satima smo organizirali keramičku radionicu za članove Udruge i prijatelje, te psihološku radionicu za djecu. Roditelji i članovi prijateljskih Udruga od gline su izrađivali tikve, koje ćemo predstaviti našim sugrađanima na jesenskim manifestacijama. Radionica... detaljnije

ČLANOVI POLUDNEVNOG BORAVKA UDRUGE MALI PRINC U ZAGREBU

U srijedu 23. svibnja članovi poludnevnog boravka Udruge Mali princ posjetili su u Zagrebu Festival jednakih mogućnosti, odgledali predstavu u Kazalištu lutaka i razgledali Katedralu.

17.Festival jednakih mogućnosti trodnevna je manifestacija koja se održava se na Trgu bana J... detaljnije

ČLANOVI UDRUGE MALI PRINC U KARLOVCU

U subotu 19. svibnja članovi Udruge Mali princ sudjelovali su u Karlovcu na 9. Susretima Klubova osoba s intelektualnim teškoćama. Ovaj susret Udruga osoba s intelektualnim teškoćama iz cijele Hrvatske organizirao je Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama u sklopu trogodišnjeg programa Ministarstv... detaljnije

sjenasjenasjena