UDRUZI MALI PRINC URUČENA DONACIJA PODRAVSKE BANKE DD U IZNOSU OD 5.000,00 KN

U prostorijama Županijske uprave, u ponedjeljak 18. prosinca održano je svečano uručivanje donacija Podravske banke u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, čemu su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te Daniel Unger i Sanda Fuček Šanjić u ime Podravske banke. Ukupna vrijednost donacija j... detaljnije

BOŽIĆNA PRODAJA U GIMNAZIJI

U petak, 8.12. su već tradicionalno naše radove uoči Božića prodavali učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac. Na taj naćin učenici gimnazije ustraju u tome da svijet osoba s invaliditetom približe svojim prijateljima i poznanicima.

PRISUSTVOVANJE PREDSTAVI KLAUN ČUPKO

U srijedu, 7.12., smo zahvaljujemo Dječjem vrtiću "Maslačak" prisustvovali predstavi "Mama, tata i ja". Klaun Čupko priredio je ovu interesantnu predstavu, a na kraju je uslijedilo posebno iznenađenje za svu djecu. Posjetio nas je Sveti Nikola!

PRISUSTVOVANJE PREDSTAVI KLAUN ČUPKO

U srijedu, 7.12. smo zahvaljujući Dječjem vrtiću "Maslačak" prisustvovali predstavi "Mama, tata i ja". Klaun Čupko priredio je ovu interesantnu predstavu, a na kraju je uslijedilo posebno iznenađenje za svu djecu. Posjetio nas je Sveti Nikola!

POTPIS UGOVORA U MINISTARSTVU ZNANOSTI I OBRAZOVANJA

U četrvrtak, 8.12. je predsjednica Udruge Kristinka Štefan u zagrebu potpisala ugovor o financijskoj potpori Ministarstva znanosti i obrazovanja projektu I JA TO MOGU iz područja izvaninstitucionalnog odgoja djece i mladih. Kroz projekt su osigurane popodnevne radionice od 01.09.2017. do 31.08.2018.godine.