POSJET ODJELA ZA DJECU S TEŠKOĆAMA

U četvrtak, 8.12. su nas posjetili naši stari prijatelji iz 1.,2. i 3. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju. Zajedno s učenicima bile su asistentice u nastavi i učiteljice Monika Bušić i Matea Tuđina. Međusobno smo razmjenili prigodne blagdanske poklone i zajedno se poigrali.

POSJET SVETOG NIKOLE

05.12. u večernjim satima Udruga Mali princ je organizirala posjet Svetog Nikole za 40-tak svojih korisnika. Svetog Nikolu smo dočekali prigodnim programom, recitacijama i plesom a on je nas razveselio punim vrećama darova. Zahvaljujemo se i tvrtkama: Podravka d.d. i Sloga d.o.o. koje su svojim donacijama ove godine pomogle da vreće Svetog Nikol... detaljnije

BOŽIĆNA RADIONICA

U ponedjeljak 11. prosinca u popodnevnim satima održali smo već tradicionalnu Božićnu radionicu na kojoj se okupilo 60-tak članova (djece i roditelja) i prijatelja naše Udruge, voditeljice aktivnosti i suradnici. Voditelj i ovogodišnje radionice bio je Zoran Vidaković, učitelj likovne kulture koji je za ukrašavanje bora osmi... detaljnije

SIJANJE PŠENICE

I ove godine, na svetu Luciju, posijali smo pšenicu kako bi i u našoj Udruzi održali tradicijski običaj iščekivanja Božića. Korisnici su ponovili da je za rođenje novog života potrebna hrana, voda, svjetlost i toplina. Tako smo i naše sjeme posijali, zalili vodom i stavili na prozor. Svaki dan ćemo promatrati kako bil... detaljnije

POPODNEVNE AKTIVNOSTI

Na popodnevnim druženjima smo izrađivali božićne ukrase od tjestenine. Izradili smo zvijezde i vjenčiće. Ovom prilikom smo naučili da se tjestenia može koristiti i u kreativne svrhe. Također smo prošetali gradom kako bi vidjeli kako je ukrašen te smo posjetili Stari gard gdje smo popili piće i družili se.